Noho, Soho, Little Italy & Chinatown Tour

Noho, Soho, Little Italy
& Chinatown Tour

vanaf 65

From Shopster to Mobster

Ontdek
  • De gloednieuwe food en shopping trends

  • Prachtige en hippe boetieks in Nolita

  • De lekkerste pizza van Little Italy en beste Aziatische restaurants in China Town

  • Het atypische New York dat je nog nooit eerder zag

  • Een unieke inkijk in hoe criminelen worden aangepakt in Night Court

Wie New York zegt, denkt meteen aan Times Square, het Vrijheidsbeeld en de Empire State Building. Misschien ging je al eens winkelen op Broadway of op ontdekkingstocht in Chinatown. Maar weet je waar de eerste pizzeria van de Verenigde Staten is, waarom de brandtrappen zo typerend zijn voor SoHo en waar Chinezen het liefst gaan gokken? We nemen je eerst mee shoppen in Soho, waar je alle coole trends ontdekt. En wie helpt je daar beter bij dan je lokale gids die het reilen en zeilen van de stad perfect kent? Daarna gaan we richting China Town en geven we je lokale tips voor de beste Aziatische restaurants.

Pizza_Restaurant.jpg
Sign_Little_Italy_Chinatown.jpg

We wandelen verder naar de beroemde NYU-universiteit in Noho, om even het studentenleven op te snuiven. Zo maken we naadloos de overstap naar de lekkerste pizza van Little Italy en de hippe boetieks in Nolita. Bereid je dus voor op totaal verschillende culturen, keukens, bouwstijlen en winkels. Als bonus nemen we je mee naar het unieke Night Court. In dit gebouw verschenen o.a. Trump, Epstein en DSK al voor de rechter. BE NY neemt haar reizigers hier al 10 jaar mee naartoe, en allemaal zijn ze het er unaniem over eens: dit is een absolute must, ook al vind je het niet in de klassieke New York lijstjes. Benieuwd waarom? Boek dan zeker een tour en kijk je ogen uit.

  • Duur: 2 uur

  • In groep

  • Op donderdag het hele jaar door

  • Nederlandstalige gids

Onze wandelingen zijn gegarandeerd vanaf 2 deelnemers. Boekingen die minder dan 10 dagen voor de datum worden gemaakt, moeten door BE NY worden bevestigd.

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.