Ervaar de magie van musea

Ervaar de magie
van musea

New York telt tientallen musea die de moeite waard zijn, van wereldberoemd tot bizar en alles daartussen. Ze allemaal opsommen zou ons veel te ver leiden, maar we zetten graag enkele must visits voor je op een rijtje.

9/11 Memorial

va. €27

The National September 11 Memorial Museum heeft een Historical Exhibition in 3 delen: de dag zelf, ervoor en erna. De Memorial Exhibition vertelt het verhaal van de slachtoffers en de overlevenden via gesproken getuigenissen, authentieke voorwerpen. Je daalt af naar het archeologische hart van de vroegere Twin towers en komt voorbij de trappen waarlangs honderden mensen ontsnapten.

Fotografiska

va. €25

In een schitterend historisch gebouw in Chelsea huist sinds eind 2019 een bijhuis van het Stockholmse Fotografiska. Hier pik je wisselende tentoonstellingen en immersive experiences mee. Een avondlijke DJ-set, een concert, een artist walk of met een glas wijn in de hand de tentoonstellingen bekijken? Hier kan het!

The Museum of Modern Art (MoMa)

va. €25

Een must voor liefhebbers van moderne en hedendaagse kunst. Je ontdekt zowel grote namen als minder bekende maar indrukwekkende kunstenaars, in een setting die daar niet voor onder moet doen. Spot zeker Vincent van Gogh’s Sterrennacht en Andy Warhol’s Gold Marilyn Monroe.

Guggenheim

va. €26

Het Guggenheim van architect Frank Lloyd Wright is één van de vele iconische gebouwen van Manhattan en zorgt voor een unieke experience. Via de verdiepingen - die in spiraalvorm zijn opgetrokken - ga je helemaal op in de geweldige tentoonstellingen die hier worden georganiseerd.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy