NY by bike, smeer
je benen maar in

Een begeleide fietstocht met gids of een fiets huren en er zelf op uit trekken? Bij Connections regelen we het voor je. Kies je voor een begeleide fietstocht dan trek je in het spoor van een gids de stad in. Je stopt regelmatig, verneemt heel wat weetjes (in het Engels), terwijl je op een rustig tempo de stad verkent. Alle routes zijn veilig en zo uitgestippeld dat het meeste autoverkeer vermeden wordt.

Brooklyn Bridge Tour

va. €39

Verken Manhattan én Brooklyn per fiets! Je fietst rond de zuidelijke punt van Manhattan en over Brooklyn Bridge. Aan de overkant stop je voor foto’s, want hier heb je een schitterend zicht op New York Harbor, Statue of Liberty en Ellis Island, Staten Island en de haven van Brooklyn.
De tour duurt 2 uur en vertrekt dagelijks.

Harlem Highlights Tour

va. €39

Je pikt je fiets op aan de noordelijke rand van Central Park om Harlem te verkennen: iconische kerken bij Columbia University, de historische Hamilton Heights wijk, de Malcolm X Moskee... Bereid je voor op wat klimwerk, de beloning is een schitterend uitzicht over Central Park.
De tour duurt 2 uur en vertrekt dagelijks.

Fietsen op eigen tempo

va. €18

Wil je meer vrijheid, dan kan je ook een fiets of een e-bike huren voor een halve (4 u) of een hele dag. In Central Park zie je de New Yorkers genieten van een zalige picknick. Kies je Gourmet picknick box Signature, Vegetarian of Healthy en dan op zoek naar het de ideale picknickspot!
Dagelijks, openingstijden verschillen per locatie.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy