Ter land en ter zee

Ontdek al het moois dat Manhattan te bieden heeft per Hop on Hop off bus, of over het water met de Liberty Super Express of Landmarks Cruise.

Hop on hop off

va. €51

Hop on Hop off, dat kan je letterlijk nemen. Met dit ticket kan je een hele dag lang vrij op- en afstappen op de lussen van de Downtown en Uptown tours. In deze dubbeldekkers ontdek je New York vanop de ‘bovenste’ rij! Je wil een beeld krijgen van wijken die je niet te voet wil doorkruisen? Blijf gewoon zitten! Je wil meer zien? Stap af, maak foto’s, bezoek een museum, slenter wat rond en stap weer op. Voor een eerste bezoek aan New York is dit de ideale manier om je te helpen oriënteren in die wereldstad en tegelijk de belangrijkste hotspots te bezoeken.

Liberty Super Express

va. €21

Een mooi zicht op de downtown skyline en pauzeren aan de voet van Statue of Liberty voor enkele mooie shots, dat is wat je te wachten staat tijdens deze 45 minuten durende cruise. De boten vertrekken om het uur, ideaal in te plannen in je drukke programma.

Landmark Cruise

va. €34

Een lichte zeebries, de skylines van Manhattan, New Jersey en Brooklyn: deze tocht is 1,5 uur genieten. Een gids geeft je leuke weetjes mee en je houdt halt aan de voet van Lady Liberty voor Instaproof foto’s. Terugkeren doe je onder de 3 befaamde bruggen van de stad naar de haven in Midtown. Dagelijkse vertrekken zijn voorzien.

Harbor Lights Cruise

va. €38

Je legt het traject van de Landmarks Cruise met een vertrek om 19u. Afhankelijk van het seizoen pik je een fantastische zonsondergang mee of bewonder je de fonkelende nachtlichtjes.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy