Gorilla’s spotten in Uganda

Gorilla’s spotten in Uganda

Oog in oog met een gorilla voel je je ontzettend nietig. Deze giganten laten ongetwijfeld een onvergetelijke indruk na.

Een gorilla trekking in Uganda

In het spoor van een ervaren gids trek je het Bwindi impenetrable forest in. Jouw doel? Het spotten van de zeldzame berggorilla’s in dit nationale park. Amper 1.000 exemplaren zijn nog in leven en daar ga jij er een aantal van zien.

Samen met de gids ga je op pad door het woud. De trektocht kan stevig zijn - zeker in het regenseizoen - maar de beloning immens. De rust en vredigheid die de berggorilla’s uitstralen is magisch. Ter plekke krijg je ruim de tijd om deze dieren te observeren en in je hart te sluiten.

Wij voorzien je alvast van een gorillapermit zodat je zeker bent van je tocht. Ruim op voorhand boeken is aangewezen, de permits vliegen immers de deur uit. Deze once-in-a-lifetime experience mag je niet missen.

“Het spotten van de berggorilla’s is een immense beloning na een stevige trektocht. Je wordt er zelfs wat emotioneel van.“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.