De Golden Gate Bridge oversteken

Golden Gate Bridge
oversteken

Deze brug is een waar icoon. Hop achter het stuur en steek over. De Golden Gate Bridge herken je ongetwijfeld van heel wat series en films.

Over de Golden Gate Bridge rijden in San Francisco

De Golden Gate Bridge is een icoon. Deze brug figureert in tal van series en films. De bekendste brug ter wereld, maar liefst 2.737 meter lang, kun je met de auto overwinnen. Wij zorgen voor de huurauto, jij voor de stuurkunsten om veilig de overkant te bereiken.

De brug met de twee karakteristieke torens trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Geef toe, ook jij wil er een mooie foto van. Weet dat je de brug ook te voet of met de fiets kunt oversteken.

Aan de andere kant van de Golden Gate Bridge wacht het kunstenaarsdorpje Sausalito op je. Reken op gezellige straatjes, fraaie stranden en heel wat charme. De ideale weekenduitstap.

“De oversteek is in een oogwenk voorbij, maar we schoten wel prachtige foto’s en Sausalito was een geweldige ontdekking.“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.