Raften en overnachten in de Grand Canyon

Raften en overnachten in de Grand Canyon

Van pure adrenaline tot diepe rust midden in de natuur: deze intense ervaring heeft het allemaal. Dichter bij de kracht van de natuur valt niet te komen.

Omgeven door de magie en kracht van de natuur

De Grand Canyon is al fenomenaal om te bewonderen, maar tegen een rotvaart naar beneden denderen op het wilde water, terwijl je peddelt als een bezetene, dat is al helemaal kicken. Zeker als je dan ook nog eens kunt overnachten in deze schitterende setting.

Toe aan een dag boordevol adrenaline in de mythische setting van de Grand Canyon? Wel grijp die peddels, spring in de boot en bedwing het wilde water dat door de vallei dendert. Onderweg kijk je je ogen uit, geniet je ten volle van de machtige rotsen om vervolgens een onvergetelijke nacht onder de sterren door te brengen. Fantastische beelden zijn een garantie, net als een verkwikkende nachtrust in een comfortabele setting. Terwijl de geluiden van de natuur je kalmeren, kun je alles nog eens rustig laten bezinken.

“Na een dag boordevol adrenaline, heerlijk in slaap vallen in een fenomenale setting: we werden er zowaar wat emotioneel van“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.