Raften op de Zambezi

Raften op de indrukwekkende
Zambezi rivier

Raften op de Zambezi is niet voor watjes. Verwacht je aan een intense kick, stevig wat angsten en een natte outfit. Zelfs professionele rafters bijten hier regelmatig hun tanden op stuk.

Al peddelend de natuurpracht ontdekken

Raften op de wildste rivier ter wereld, je moet het aandurven. Niet minder dan 25 stroomversnellingen wachten hier op jou. De kans op flippen? Zo’n 50%. Op de rustigere stukken heb je ruim de kans om de omgeving in je op te nemen, maar eens de versnellingen bereikt is het peddelen en navigeren geblazen.

Het stuk van de Zambezi onder de Victoria Falls, staat bekend als de meest complexe wildwater rafting ter wereld. Er zijn verschillende trips waar je uit kunt kiezen, van enkele uren tot dagen lang peddelen met overnachtingen aan de rivier bij. Het hele jaar door kan er in principe geraft worden, al is alles afhankelijk van het waterpeil van deze machtige rivier.

“Raften op de Zambezi is één langgerekte kick. Een ervaring die je nooit van je leven vergeet en waar je soms echt wel angsten uitstaat“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.