Met een heteluchtballon over het Krugerpark

Met een heteluchtballon over het {Krugerpark}

Alle wildlife in één oogopslag? Spring in die heteluchtballon en vlieg over het Krugerpark. Dieren bij de vleet.

Met de ballon over het Krugerpark

Een gewone safari in Zuid-Afrika is al bijzonder, maar in een luchtballon wordt het nog specialer. Hoog in de lucht heb je een perfect overzicht over de natuurpracht en zie je heel wat wilde dieren in één oogopslag. Op een veilige manier verken je al vanaf zonsopgang het magnifieke Krugerpark, één van de mooiste wildlife hotspots ter wereld.

Spot de dieren in hun natuurlijke habitat, geniet van de stilte en drink bij aankomst een glaasje champagne. Ook een luxeontbijt is na de meeste ballonvaarten voorzien. Van extra genieten gesproken.

Er zijn verschillende opties om met de ballon over het Krugerpark te vliegen. Wij kennen de opties op ons duimpje en stellen je graag een ballonvaart op maat voor.

“Het Krugerpark bij zonsopgang is fenomenaal. De stilte, het gevoel en het beeld: werkelijk alles zat goed.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.