Soweto bezoeken met een tuktuk

Soweto bezoeken met een tuktuk

Soweto bezoeken laat een enorme indruk na en al helemaal achteraan in een tuk tuk. Zo verken je dit township op een veilige en intense manier en ervaar je hoe het leven er hier aan toe gaat.

Het township in met een tuktuk

Met een tuk-tuk het township verkennen staat garant voor direct contact, de belangrijkste hotspots bezoeken en heel wat verborgen plekjes.

Reken op een 4 uur durende trip die je van je sokken zal blazen. Verwacht je aan drukte, super vriendelijke mensen en uiteraard schrijnende armoede en barre levensomstandigheden. Een reality check die aan je blijft kleven. Je ervaart het dagelijkse leven, leert wat uitdrukkingen en stopt geregeld om streetfood te proeven.

Nee, dit proef je nergens anders. Je leert alles over Soweto tijdens de Apartheid en de hedendaagse cultuur van Zuid-Afrika. Afsluiten doe je met een biertje en heel wat foto’s van je favoriete driewieler.

“Ik had al heel wat over Soweto gehoord en een bezoek mocht niet ontbreken. De tuktuk gaf de ervaring nog net dat tikkeltje meer. Een fijne manier om dit township te verkennen”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.