Tafelberg in Kaapstad beklimmen

Tafelberg in Kaapstad beklimmen

Het zich vanaf de Tafelberg in Kaapstad is niet minder dan fenomenaal. Zet de beklimming in en geniet van de beloning. Zeker bij zonsondergang is dit magisch.

De tafelberg beklimmen

Er zijn heel wat routes die naar de top van de Tafelberg lopen. Van de makkelijkste route van om en bij de 2,5 uur, tot veel langere tochten. Zelfs al tijdens de klim geniet je van een fabuleus uitzicht over de stad en dat wordt er enkel mooier op, hoe hoger je komt.

Iedereen kan de beklimming aan en het uitzicht is fantastisch. Terwijl de stad aan je voeten ligt, is het puur genieten. Skip je liever de beklimming, maar wil je wel van het uitzicht genieten, dan neem je de kabelbaan.

Bij Connections denken we graag met je mee en zorgen we voor een beklimming op maat. Er zijn heel wat opties en we stemmen de tocht graag op je af. Beklim de bekendste berg van Zuid-Afrika en waan je even onoverwinnelijk.

“De beklimming was pittig, maar het uitzicht doet je alle pijntjes vergeten. Wat een zicht over Kaapstad!”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.