+32 (0)2 550 01 00
World's Best Leisure Airline 2018

Zin in een vakantie in het mooie Canada? Met het Canadese Air Transat vlieg je in ongeveer 7,5 uur direct vanaf Brussel naar Montreal! Air Transat is gespecialiseerd in rechtstreekse vluchten tussen 26 europeese steden en 5 steden in Canada (met name in het zomerseizoen). In de winter kan je Canada aanvliegen vanuit Parijs of Londen. Dankzij de nieuw TGVAIR service, is het nu mogelijk om degelijks te vertrekken. TGV AIR combineert een TGV-treinreis tussen Brussel-Zuid (maar ook Rijsel/Lille en 17 andere Franse stations) en Parijs CDG met een rechtstreekse vlucht van Air Transat van CDG naar Canada.
Air Transat bestaat sinds 1987 en is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Een van de belangrijke focuspunten van Air Transat is duurzaamheid: sinds 2011 is zij de eerste gecertificeerde groene luchtvaartmaatschappij ter wereld! Vliegen met Air Transat is dus niet alleen comfortabel, maar ook nog eens verantwoord.

Waarom Air Transat

Groene airline: sinds 2011 gecertificeerd door de World Green Aviation Council - Voordelige vluchten tussen Europa en Canada - Meest gezinsvriendelijke luchtvaartmaatschappij (Kids First Fund) - Directe vluchten vanaf o.a. Brussel naar Montreal en van Amsterdam naar Vancouver, Calgary of Toronto - Ruime, comfortabele leren zitplekken - Beste vakantieluchtvaartmaatschappij ter wereld in 2018.(Skytrax)

Vluchten vanuit Brussel

In de zomerperiode (mei-oktober) biedt Air Transat 3 rechtstreekse vluchten per week aan van Brussel naar Montreal, met vluchtdagen op maandag, woensdag of vrijdag:

Maandag (06 mei t/m 28 oktober) Woensdag (19 juni t/m 25 september) Vrijdag (03 mei t/m 25 oktober)
TS157 TS153 TS155
13:30 - 15:15 13:30 - 15:15 11:50 - 13:35

Air Transat biedt het hele jaar door vluchten aan tussen Parijs of Londen en diverse bestemmingen in Canada. Sinds 2019 biedt Air Transat ook het TGVAIR product aan, TGV vanaf Brussel-Zuid naar CDG en vanaf CDG rechtstreekse vluchten het hele jaar door naar Montréal; TGV en vlucht in één ticket.

Sinds 2016, biedt Air Transat ook een netwerk van binnenlandse vluchten aan waarmee reizigers vanaf Brussel door kunnen vliegen naar Toronto, Québec, Calgary of Vancouver via Montreal

Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport

Air Transat heeft haar thuishaven in Montreal: dit is het Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (afgekort: Montréal–Trudeau). De luchthaven, die vroeger bekend stond onder de naam Montréal–Dorval International Airport, ligt op 20 km afstand van het centrum van Montreal. Het is de drukste luchthaven van Québec en de nr. 4 van heel Canada. De luchthaven heeft een groot aanbod aan winkels en restaurant: meer dan 90 in totaal! Je hoeft je dus niet te vervelen terwijl je wacht op je vlucht. Wanneer je een bezoek wil brengen aan het centrum van Montreal dan kun je vanaf de luchthaven de trein of bus pakken. Buslijn 747 pendelt 24/7, 7 dagen per week tussen Montréal-Trudeau Airport en Montréals centrale busstation. De reis duurt 45 tot 60 minuten. Wil je een van de andere steden in de omgeving van Montreal verkennen, dan kun je gebruik maken van de regionale shuttlediensten

FrequentFlyer

Goedkope vliegtickets met Air Transat ...

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Disclaimer:

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De geboden informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Luchtvaartmaatschappijen veranderen hun voorwaarden regelmatig; bezoek voor de meest actuele informatie de website van de betreffende maatschappij.
Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro. Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten, inclusief vooraf te betalen luchthaventaksen en exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annuleringsverzekering of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen ten opzichte van de hier vermelde tarieven.