+32 (0)2 550 01 00
Vliegtickets Brussels Airlines

Het plezier van dicht bij huis: dat is vliegen met Brussels Airlines, onze nationale luchtvaartmaatschappij. Brussels Airlines bestaat sinds 2006 en komt voort uit de fusie van SN Brussels Airlines en Virgin Express. Brussel Airlines is sinds 2009 onderdeel van de Lufthansa groep. Sinds dat jaar neemt Brussels Airlines ook deel aan Lufthansa's frequent flyer programma Miles & More. Naast haar 64 bestemmingen binnen Europa biedt Brussels Airlines vluchten naar onder meer 19 Afrikaanse en diverse Amerikaanse en Canadese bestemmingen.

Waarom Brussels Airlines

Reizen op maat met vier serviceniveaus - Thuishaven Brussels Airport, eenvoudig bereikbaar - Lid van de Star Alliance - Miles & More frequent flyer programma - Regelmatige uitbreiding bestemmingen, met sinds 2015 ook vluchten naar St. Petersburg, Dubrovnik, Olbia, Calvi en Lourdes

Brussels Airport

De hub van Brussels Airlines is Brussels Airport, de grootste luchthaven van België. Brussels Airport is de 25e luchthaven van Europa qua drukte. Vanaf Brussels Airport ben je binnen circa 15 minuten (trein) tot 30 minuten (bus) in Brussel centrum.

FrequentFlyer

Goedkope vliegtickets met Brussels Airlines ...

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Disclaimer:

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De geboden informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Luchtvaartmaatschappijen veranderen hun voorwaarden regelmatig; bezoek voor de meest actuele informatie de website van de betreffende maatschappij.
Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro. Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten, inclusief vooraf te betalen luchthaventaksen en exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annuleringsverzekering of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen ten opzichte van de hier vermelde tarieven.