+32 (0)2 550 01 00

Goedkope vliegtickets met Delta ...

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Waarom Delta?

333 bestemmingen in 64 landen - Dagelijkse vluchten van Brussel naar Atlanta en New York - SkyTeam lid: profiteer van frequent flyer voordelen! - Nummer 1 luchtvaartmaatschappij van Noord-Amerika - Voordelig reizen met meer comfort via Delta Comfort+ - Zakelijke luchtvaartmaatschappij van 2015 (5e jaar op een rij) - Blijf verbonden met de wereld via in-flight Wifi (op bepaalde vliegtuigen)

Vluchten vanuit Brussel

Met Delta vlieg je naar de US wanneer je wil: gedurende het grootste deel van het jaar biedt Delta directe vluchten vanaf Brussel naar zowel Atlanta als New York.

Check-in

Je kunt via Delta gemakkelijk en snel online inchecken. Vul je bevestigingsnummer, ticketnummer, SkyMiles nummer of creditcardnummer en de luchthaven van vertrek in en je bent met een paar drukken op de knop ingecheckt! Online inchecken kan vanaf 24 uur voor vertrek van je vlucht. Je kunt ook mobiel inchecken via de handige Delta app. Afhankelijk van je vertrekstad (niet beschikbaar bij vertrek vanaf Brussels Airport) hoef je je boarding pass niet eens te printen: je kunt dan gebruik maken van de digitale eBoarding Pass. Check je liever in op het vliegveld, dan kun je dit doen via de geautomatiseerde check-in kiosk (vanaf 24 uur voor vertrek) of via de check-in balies. Check-in sluit 1 uur voor de vertrektijd van het vliegtuig. Je dient 45 minuten voor vertrek van de vlucht bij de gate zijn en klaar staan om te boarden.

FrequentFlyer

Bagage

Voor vluchten vanaf Europa naar de US, Canada, Mexico, de Caraïben, Centraal-Amerika en Zuid-Amerika kun je de volgende hoeveelheden bagage gratis meenemen:

Main Cabin/Economy Class: 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg.
Delta One, First Class, Business Class: 2 stuks ruimbagage van maximaal 32 kg.

FrequentFlyer

Je mag op alle vluchten 1 stuk handbagage (maximaal 56 x 35 x 23 cm) en 1 persoonlijk item (handtas, koffer, cameratas, luiertas, laptop of een item van een vergelijkbaar formaat) meenemen. Naast voorgaande mag je ook nog een jas of paraplu, voedsel en dranken aangeschaft na de veiligheidscontroles en speciale items zoals een kinderwagen, rolstoel of krukken vervoeren. Voor meer informatie, ga naar het Delta online overzicht van de toegestane bagage per categorie, bestemming en reisklasse.

Deelnemers aan het SkyMiles of SkyTeam frequent flyer programma mogen, afhankelijk van het frequent flyer niveau, additionele bagage zonder extra kosten vervoeren. Een overzicht van de extra toegestane hoeveelheden staat onder het kopje “Skymiles Medallion Member Exceptions” op de Delta website.

Nieuw: controle van elektronische apparatuur op vluchten naar de Verenigde Staten en Canada.
Voor vluchten vanuit Europa zijn extra veiligheidsmaatregelen met betrekking tot elektronische apparaten (smartphones, tablets, laptops, camera's, enz.) van kracht. Deze kunnen worden gecontroleerd. Apparaten die niet functioneren of niet opgeladen zijn worden mogelijk geweigerd. Reis daarom alleen met volledig opgeladen apparaten.

Bagage voor kinderen

Voor kinderen die gratis meereizen mag géén bagage worden meegenomen. Kinderen die met een extra voordelig ticket reizen (10% van het tarief voor volwassenen) mogen 1 tas ruimbagage meenemen van maximaal 10 kg en 114 cm (l + b + h). Voor kinderen die reizen met een ticket van 50% van het tarief voor volwassenen gelden de standaard hoeveelheden aan gratis toegestane bagage. In alle gevallen mag een inklapbare buggy of kinderwagen gratis als ruimbagage vervoerd worden. In het overzicht van bijzondere bagage op de Delta website vind je alle bagageregels voor kinderen.

Bijzondere bagage

Delta hanteert verschillende regels voor de diverse soorten bijzondere bagage. Muziekinstrumenten kunnen vervoerd worden als ruimbagage, cabinebagage of op een extra geboekte stoel, o.a. afhankelijk van het formaat van het instrument. De meeste soorten sportuitrusting mogen meegenomen worden op je vlucht: boogschietuitrusting, fietsen, visuitrusting, golfspullen en meer. Afhankelijk van de aard van de items en het formaat kunnen extra kosten van toepassing zijn. Zie het overzicht van regels omtrent bijzondere bagage voor meer informatie.

Vloeistoffen en gels

Vloeistoffen, gels, pasta's en spuitbussen mogen alleen in de handbagage worden vervoerd in verpakkingen van maximaal 100 ml per stuk. Deze moeten worden verpakt in een doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje met een inhoud van maximaal 1 liter. Per persoon mag één doorzichtig plastic zakje worden meegenomen. Voor noodzakelijke items zoals medicatie en babyvoeding wordt over het algemeen een uitzondering gemaakt.

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Delta's thuisbasis, Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (of kortweg: Atlanta Airport), is de drukste luchthaven ter wereld met circa 250 000 passagiers per dag. Atlanta Airport ligt op 16 kilometer afstand van het centrum van Atlanta. Vanaf de luchthaven reis je door naar je bestemming met de bus, trein, shuttledienst of taxi. Op de website van Atlanta Airport vind je een overzicht van de mogelijkheden, met links naar de site van de diverse vervoerders.

FrequentFlyer

Op het vliegtuig

Via Delta kun je in vier verschillende klassen reizen: Main Cabin (de Economy Class), Delta Comfort+, Delta First/Business Class en Delta One. In de Main Cabin kun je je tijdens de reis vermaken met een divers aanbod aan films en TV via Delta Studio, het Delta Airways in-flight entertainmentsysteem. Bovendien kun je in contact blijven met vrienden en familie via de in-flight Wifi-verbinding. Tijdens je vlucht word je voorzien in gratis dranken (waaronder Starbucks koffie) en een maaltijd & snacks (op de langere vluchten).

   

Wanneer je op zoek bent naar een middenweg tussen extra comfort en een goede prijs, dan is Delta Comfort+ ideaal. Geniet van extra beenruimte, priority boarding, extra bagageruimte in de cabine en aanvullend premium entertainment! Reis je First/Business Class, dan profiteer je uiteraard van nog meer reisgenot. Je beschikt over ruimere stoelen én je wordt getrakteerd op een uitgebreid aanbod aan maaltijden en snacks, inclusief vers fruit, pretzels, koekjes en ijs. Een stroomaansluiting voor je elektronische apparaten zorgt er bovendien voor dat je altijd aan het werk kan tijdens je vlucht

Absolute luxe ervaar je via Delta One. Met Delta One reis je in een van de nieuwste en exclusieve cabines met uitgebreide persoonlijke service. Zo kun je heerlijk uitrusten op de flat-bed stoelen die 180 graden verstelbaar zijn en uitgebreid dineren met luxe maaltijden. De maaltijden worden vergezeld door diverse wijnen die door een meester-sommelier zijn geselecteerd. Je krijgt een luxe reiskit met zaken als oordopjes, dekens en diverse verzorgingsproducten. Uiteraard heb je op het vliegveld ook toegang tot de lounges. Alles wat je je kunt wensen, dus!

Vloot

De vloot van Delta is een van de grootsten wereldwijd en bestaat uit een totaal van 798 vliegtuigen. Onder meer de nieuwere Airbus A330-200 en A330-300 modellen zijn voorzien van Wifi. Vlieg je vanaf Brussel naar Atlanta of New York, dan doe je dat in de comfortabele Boeing 767-300.

   

Frequent flyer voordelen

Delta is lid van de SkyTeam alliantie. Maak je gebruik van een frequent flyer programma van een van de bij SkyTeam aangesloten allianties dan profiteer je tijdens je reis met Delta dus van alle bijbehorende frequent flyer voordelen.

Het Delta SkyMiles programma onderscheidt 5 niveaus: General Member, Silver Medallion, Gold Medallion, Platinum Medallion en Diamond Medallion. Als Medallion lid geniet je onder meer van gratis ticketupgrades, extra gratis toegestane bagage, priority check-in en priority boarding. Extra handig: bij SkyMiles verlopen je Miles nooit! Zie de SkyMiles pagina op de Delta website voor meer informatie over de voordelen.

FrequentFlyer

Awards

Delta is in 2015 voor het 5e jaar op een rij verkozen tot zakelijke luchtvaartmaatschappij van het jaar door het Business Travel News Annual Airline Survey. Daarnaast is de maatschappij in 2015 door Skytrax verkozen tot de nummer 1 luchtvaartmaatschappij van Noord-Amerika (World Travel Awards).


Disclaimer:

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De geboden informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Luchtvaartmaatschappijen veranderen hun voorwaarden regelmatig; bezoek voor de meest actuele informatie de website van de betreffende maatschappij.
Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro. Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten, inclusief vooraf te betalen luchthaventaksen en exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annuleringsverzekering of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen ten opzichte van de hier vermelde tarieven.* info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center
** Enkel geldig bij reservatie van een intercontinentale vlucht + min. 3 hotelovernachtingen of intercontinentale vlucht + rondreis van min. 1 week of intercontinentale vlucht + min. 1 week huurwagen. Niet cumuleerbaar en zolang voorraad strekt. Info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center.
*** Enkel geldig voor overnachtingen op vrijdag, zaterdag, zondag of Belgische schoolvakanties en bij reservatie van een intercontinentale vlucht + min. 3 hotelovernachtingen of intercontinentale vlucht + rondreis van min. 1 week of intercontinentale vlucht + min. 1 week huurwagen. Niet cumuleerbaar en zolang voorraad strekt. Info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center.