+32 (0)2 550 01 00

Singapore Airlines

Ervaar aan boord van Singapore Airlines een uiterst comfortabele vlucht en geniet van de 5-sterren inflight service waar zij bekend om staat. Singapore Airlines beschikt over een moderne vloot met de nieuwste vliegtuigtypes als de Boeing 787-10 en Airbus A350-900. Samen met dochtermaatschappijen SilkAir en Scoot wordt er vanuit thuisbasis Singapore naar 135 bestemmingen in 37 landen gevlogen.

Er zijn vele manieren om naar Azië, Australië of Nieuw-Zeeland te vliegen, maar kiest u voor Singapore Airlines dan weet u zeker dat het u aan niets zal ontbreken. Naast uiterst comfortabele stoelen in alle reisklasses, biedt Singapore Airlines haar passagiers een all inclusive product aan. Dat begint al met het inchecken van de bagage - waar niet apart voor betaald hoeft te worden - tot aan de maaltijden en (alcoholische) drankjes, inclusief de wereldberoemde Singapore Sling, die zijn inbegrepen. U kunt een keuze maken uit maar liefst 4 reisklasses: Suites/First Class, Business Class, Premium Economy Class en Economy Class. Bij Singapore Airlines zijn alle vliegtuigen uitgerust voor lange afstandsvluchten, wat betekent dat er genoeg ruimte aan boord is. Zo is de seat pitch in Economy Class 81 cm en kiest u voor Premium Economy Class, dan is deze zelfs nog 15 cm meer. En voor degene met een wat groter budget, biedt de Business Class en First Class nog meer comfort en een stoel die in een handomdraai omgezet kan worden naar een full flat bed. Daarnaast kunnen passagiers gebruik maken van KrisWorld. Dit bekroonde inflight entertainment systeem biedt meer dan 1.000 on-demand entertainment opties, inclusief films, TV-programma’s, documentaires, games en taalcursussen.

Singapore Airlines

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Economy Class:

Onze Economy Class zetels zijn ontworpen om u meer ruimte te kunnen geven. Zelfs wanneer de zetel van de passagier voor u naar achter is gesteld heeft u voldoende ruimte. Indien u meer beenruimte wil kan u kiezen voor onze 'Extra Legroom Seats'. Deze bevinden zich vlakbij de uitgangen. Met een seat pitch van 81 cm en een 3-3-3 configuratie is de Economy Class zo ontworpen dat elke passagier over meer comfort en ruimte beschikt. Passagiers kunnen in Economy Class kiezen uit 3 maaltijden.


 

Premium Economy Class:

Premium Economy Class beschikt over 24 stoelen in een aparte cabine. Met een seat pitch van 96,5 cm, een betere recline en een volledig HD touchscreen beeldscherm van 34 cm genieten passagiers van nog meer comfort. Tevens kunnen zij - naast de drie hoofdgerechten aan boord - voor vertrek een keuze maken uit 8 Premium Economy Book the Cook maaltijden. De maaltijden worden vergezeld van een glas champagne of met één van de andere met zorg geselecteerde wijnen. Passagiers krijgen voorrang bij het inchecken en instappen en de bagage ligt bij aankomst eerder op de band.

Business Class:

Als u reist voor zaken, moet alles volgens plan gaan. Zoals de maaltijd die u reserveerde met 'Book the Cook'. U kan ongestoord slapen op uw volledig plat bed. Zo kan u volledig uitgerust aan uw reis beginnen zodra u geland bent.


 


Check – in:

Passagiers die rechtstreeks met Singapore Airlines vliegen kunnen vanaf 48 uur voor vertrek online inchecken via de singaporeair.com website of SingaporeAir mobile app. Vanaf Brussels Airport kan er ingecheckt worden bij de balie van de partner maatschappij en wordt de bagage automatisch doorgelabeld naar de eindbestemming.

Luggage:

De toegestane hoeveelheid check-in bagage bij Singapore Airlines is zeer aantrekkelijk. In economy class mag u 1 stuk handbagage meenemen van max. 7kg. In Business Class mag u 2 stukken van max. 7kg meenemen.
Kinderen tot 2 jaar die niet op een eigen stoel reizen mogen maximaal 10 kg bagage meenemen. Reizen kinderen op een eigen stoel, dan kunnen zij net als volwassenen hetzelfde aantal kilo’s aan bagage meenemen als voor de desbetreffende reisklasse van toepassing is.


Reisklasse Aantal kg
Suites & First Class 50kg
Business Class 40kg
Premium Economy Class 35kg
Economy Class 30kg

Bijzondere bagage
Singapore Airlines hanteert een soepel beleid met betrekking tot het meenemen van sportuitrustingen en muziekinstrumenten, waarbij het gewicht van het item binnen de marges van de toegestane ruimbagage valt. Dit betekent dat bijvoorbeeld fietsen en surfplanken op Singapore Airlines vluchten kosteloos kunnen worden meegenomen, zolang het toegestane gewicht aan ruimbagage niet wordt overschreden.

Singapore Changi Airport

Singapore Changi Airport is de grootste luchthaven in Zuidoost-Azië met directe verbindingen naar zo’n 400 steden in 100 landen. Changi Airport is alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘s werelds beste luchthaven.
Changi Transit Reward Passagiers die met Singapore Airlines vanuit Europa reizen en op Changi Airport overstappen op een Singapore Airlines of SilkAir vlucht, kunnen tot en met 30 september 2018 gebruik maken van de Changi Transit Reward promotie.
De bijbehorende voucher ter waarde van S$20 (zo’n €15) is te verzilveren bij tal van winkels die zich in de transit- en publieke ruimtes van Changi Airport bevinden en voor toegang tot de Ambassador Transit Lounge.
Gratis Singapore Tour Passagiers met een overstaptijd van minimaal 5 1/2 uur in Singapore kunnen gebruik maken van de ‘Free Singapore Tour’, die door Singapore Changi Airport gratis wordt aangeboden. Passagiers kunnen kiezen uit een Heritage en een City Sights Tour en beide tours geven een eigen kijk op de bezienswaardigheden van Singapore.

Vloot:

Singapore Airlines beschikt over een jonge en moderne vloot met een gemiddelde leeftijd van 7 jaar en 5 maanden. Naast de nieuwste Airbus A380 en Airbus A350 heeft Singapore Airlines onlangs als ‘s werelds eerste luchtvaartmaatschappij de Boeing 787-10 in ontvangst genomen. KrisFlyer, het frequent flyer programma van Singapore Airlines Passagiers kunnen zich kosteloos aanmelden voor KrisFlyer, waarbij zij mijlen kunnen sparen: niet alleen op Singapore Airlines vluchten, maar ook op vluchten van dochtermaatschappijen SilkAir en Scoot plus alle Star Alliance partners. Tevens kan er gespaard worden bij verblijf in geselecteerde hotels en met autohuur bij de meeste verhuurbedrijven. De gespaarde mijlen kunnen worden verzilverd voor upgrades of gratis tickets op bovengenoemde luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast kunnen passagiers zich kwalificeren voor KrisFlyer Elite Silver of Elite Gold. Aan deze status zijn vele voordelen verbonden zoals het meenemen van extra bagage, toegang tot de Star Alliance Gold lounge en het verkrijgen van bonus mijlen. Zie de website van Singapore Airlines voor meer informatie.

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!