Centraal Azië - Langs de Zijderoute

Centraal Azië
Langs de Zijderoute

vanaf 1380

Rondreis in internationale groep - 15 dagen

Betoverende Zijderoute: kom in de ban van Kazachstan, Kirgizië en Oezbekistan.

Zin in het beste van Centraal-Azië? Deze rondreis voert je 15 dagen lang door Kazachstan, Kirgizië en Oezbekistan. Volg een stuk van de zijderoute, ervaar het nomadenbestaan en geniet van de prachtige natuur. Deze regio is onderschat, dat merk je al snel.

Majestueuze architectuur, een gastvrije lokale bevolking en heel wat onverwachte historische schatten, het zijn maar enkele facetten op deze reis, doordrenkt met mystiek en betovering. Verlaat de gebaande paden en kampeer onder de sterren in een canyon, trek door verlaten valleien en overnacht in een traditionele joert pal aan een meer.

Aan avonturen en overweldigende landschappen geen gebrek. De combinatie tussen verschillende tradities, prachtige natuur en een diepgaande kijk op de Centraal-Aziatische geschiedenis maken deze trip uniek.

Image_Intro_Central_Asia.jpg

Highlights van deze rondreis

Overnachten in een joert in Karakol

Niet enkel het Yssik Kul-meer is indrukwekkend, de overnachting in een traditionele joert midden in de natuur doet er nog een schep bovenop. Dromen doe je misschien wel van The Valley of the Flowers. Deze schilderachtige oase van sereniteit is een must-visit.

De culturele parel Samarkand

Je gelooft je ogen niet in deze historische stad waar elke vierkante centimeter geschiedenis ademt. Dwaal door Registan en vlei je ‘s avonds neer op misschien wel het mooiste pleintje ter wereld. Deze stad overweldigt door mozaïeken, tegelwerk en indrukwekkende koepels.

Relaxen aan de Kolsai Lakes

Je even helemaal weg van de wereld voelen en genieten van de uitgestrekte natuur?
De regio van de Kolsai Lakes
vormt een waar paradijs voor hikers; een onvergetelijke ervaring te midden van de prachtige Kazachse bergen.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.