Japan - Rondreis aan een fijne prijs

Japan
rondreis aan fijne prijs

vanaf 2111

Rondreis in internationale groep - 13 dagen

Big in Japan : grootse avonturen met een bescheiden budget!

Want to be big in Japan, maar dan wel voor een zacht prijsje? Dan is de Budget Japan Tour op jouw lijf geschreven. Met een beperkt budget ontdek je heel wat van het land van de rijzende zon. Twee weken lang verken je deze Aziatische parel zonder een gat in je budget te slaan.

Epische sites, grote steden als Tokyo en Kyoto, tal van bijzondere activiteiten en heel veel mogelijkheden voor spontane ontmoetingen: deze trip biedt de ideale kennismaking. Verlaat de gebaande paden, ontdek verborgen pareltjes en geniet. Dompel je onder in de cultuur, duik de karaoke bar in, zoef met de bullet train door het land en laat even alles achter je.

Een Japan-trip is ook een culinaire reis vol verfijnde gerechten, sushi-kunstwerken en authentieke smaakbeleving; De perfecte mix van avontuur en authenticiteit wacht op jou in het land van de rijzende zon. Ontdek, geniet en laat Japan betoveren.

Image_Intro_Japan_Budget.jpg

Highlights van deze rondreis

Tokyo, altijd eclectisch en zinderend

Deze metropool grijpt je bij je nekvel.
Oud en nieuw smelten samen.
Van culturele parels en eeuwenoude tempels switch je naar futuristische wijken en verbluffende landmarks. Hier zet je al je zintuigen op scherp.

In het spoor van de geisha’s in Kyoto

Van het Imperial Palace tot de fraai
uitgedoste geisha’s in Pontocho alley,
aan beleving geen gebrek.
Fiets door de stad, bewonder de Kiyomizu Temple
en laat het kind in je los in het Monkey Park.

Onversneden entertainment in Osaka

Osaka, dat is de entertainmentstad van Japan.
Duik de arcadehal in, game er op los, maar mis Osaka Castle niet. Fotogeniek en met een rijke geschiedenis. Geniet ook van het bruisend nachtleven in tal van Karaoke bars en clubs.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.