Connections & Brussels Airport
een sterk partnership

Bij Connections zijn we kind aan huis op Brussels Airport. Elke dag laten we er heel wat van onze reizigers beginnen aan hun reisverhaal. Logisch dus, dat daar een stevig partnership uit is voortgevloeid. Een samenwerking waar ook jij als Connections reiziger de vruchten van plukt. Ontdek hieronder alvast hoe je je reis kan upgraden naar een nog mooiere experience. Meer dan de moeite waard!

Voor vragen in verband met je check-in en vertek, klik hier.

B-TAG

Met de bTag van Brussels Airport hoef je niet meer te stressen. Wandel op je eigen tempo naar de bagageband of neem rustig de tijd om nog wat te shoppen, iets te eten of te drinken. Je ontvangt een bericht op je gsm als jouw bagage er zit aan te komen en op welke band.

FAST LANE

Bye bye wachtrij. Met de Fast Lane Pass passeer je razendsnel door de veiligheidscontrole. Efficiënt en je bespaart heel wat tijd. Meer vrije tijd en gemoedsrust of wat later thuis vertrekken natuurlijk.

DIAMOND LOUNGE

Voor je vertrek genieten van een hapje en een drankje? Nestel je in de lounge en bereid je optimaal voor. Bij Connections zorgen we alvast voor een leuke korting.

MARKET PLACE

Wist je dat je tot 24 uur voor je vlucht online kunt shoppen via shop.brusselsairport.be. Je bestelling staat klaar op de luchthaven en dit zowel bij de heen- als terugvlucht. Makkelijk en voordelig toch?

SAFETY FIRST

Opnieuw reizen? Dat doe je veilig vanaf Brussels Airport. Overal is er handgel aanwezig, de mondmaskerplicht is nog van kracht en alle medewerkers doen er alles aan het vertrek en de aankomst veilig en vlot te laten verlopen. Hier voel je je comfortabel!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy