Connections & Brussels Airport
een sterk partnership

Bij Connections zijn we kind aan huis op Brussels Airport. Elke dag laten we er heel wat van onze reizigers beginnen aan hun reisverhaal. Logisch dus, dat daar een stevig partnership uit is voortgevloeid. Een samenwerking waar ook jij als Connections reiziger de vruchten van plukt. Ontdek hieronder alvast hoe je je reis kan upgraden naar een nog mooiere experience. Meer dan de moeite waard!

Voor vragen in verband met je check-in en vertek, klik hier.

B-TAG

Met de bTag van Brussels Airport hoef je niet meer te stressen. Wandel op je eigen tempo naar de bagageband of neem rustig de tijd om nog wat te shoppen, iets te eten of te drinken. Je ontvangt een bericht op je gsm als jouw bagage er zit aan te komen en op welke band.

FAST LANE

Bye bye wachtrij. Met de Fast Lane Pass passeer je razendsnel door de veiligheidscontrole. Efficiënt en je bespaart heel wat tijd. Meer vrije tijd en gemoedsrust of wat later thuis vertrekken natuurlijk.

DIAMOND LOUNGE

Voor je vertrek genieten van een hapje en een drankje? Nestel je in de lounge en bereid je optimaal voor. Bij Connections zorgen we alvast voor een leuke korting.

MARKET PLACE

Wist je dat je tot 24 uur voor je vlucht online kunt shoppen via shop.brusselsairport.be. Je bestelling staat klaar op de luchthaven en dit zowel bij de heen- als terugvlucht. Makkelijk en voordelig toch?

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy