+32 (0)70 23 33 13

Citytrip Berlijn Park Inn By Radisson Berlin Alexander Platz

va 185
  Wat is inbegrepen?
 • Vlucht h/t
 • 2 nachten
 • Vlucht h/t
 • 2 nachten

Park Inn By Radisson Berlin Alexander Platz

tripadvisor
full full full full empty

Hotel Park Inn By Radisson Berlin Alexander Platz, ligt tegenover het station 'Alexanderplatz', alle delen van de stad zijn van daar uit makkelijk bereikbaar.

De Televisietoren ligt vlakbij en het Museumeiland op 10 min.

Dit superieure 4-sterrenhotel is het hoogste van de stad en biedt bijgevolg de meest fantastische uitzichten over Berlijn!

De kamers van de Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz hebben airco en zijn uitgerust met een flatscreen TV en een marmeren badkamer met een krachtige douche en vloerverwarming.

Er zijn ook 3 restaurants: de 'Spagos', met restaurant, bar en lounge, de 'Zillestube' waar je lokale specialiteiten kan proeven en de Humboldt die een internationale keuken brengt.

Het wellness centrum beschikt over een sauna en een sportzaal.

 • Centrale ligging in het historisch centrum van de stad.
 • Het hoogste hotel van Berlijn!
 • 3 restaurants.

Locatie van het hotel

De Park Inn By Radisson Berlin Alexander Platz, ligt, zoals de naam het zelf zegt, tegenover het station 'Alexanderplatz'. De Televisietoren ligt vlakbij en het Museumeiland op 10 min.

Alexanderplatz 7D
10178 Berlijn
Duitsland
 • Kamers met airco en flatscreen TV en een marmeren badkamer met een krachtige douche en vloerverwarming.
 • 3 restaurants: de 'Spagos', met restaurant, bar en lounge, de 'Zillestube' voor lokale specialiteiten en de Humboldt die een internationale keuken brengt.
 • Wellness centrum met sauna en sportzaal.

Berlin

Berlijn per fiets

Wist je dat Berlijn bij de meest fietsvriendelijke  hoofdsteden van Europa hoort? Niet vreemd dat elk jaar tienduizenden stedentrippers ervoor kiezen om per fiets de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn te ontdekken. En dat zijn er heel wat. Natuurlijk staan delen van de Berlijnse muur, de Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, de Reichstag en de Berlijnse Dom op je programma, maar je gids loodst je ook naar iets minder vertrouwde, insider hotspots. Dankzij deze fijn uitgestippelde Berlijn Highlights fietstour leer je in amper 3u30 de mooiste en gezelligste plekken van de stad kennen op een leuke, efficiënte en veilige manier!

Waarom Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
Gratis annulatie
Gratis annulatie tot 19u op de dag van reservatie.
32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt