+32 (0)2 550 01 00

Neem contact op


Wij staan klaar voor jou

Beste reiziger,

Wil je informatie inwinnen, een reis plannen of een ticket boeken? Stuur een mailtje naar je vertrouwde reiswinkel of mobile travel agent en je wordt eerstdaags gecontacteerd om een afspraak in te plannen. Verder blijft het ook mogelijk om ons customer service center telefonisch te contacteren. Dit kan elke weekdag van 10u tot 18u op het nummer
+32 (0)2 550 01 00. Concrete vragen neem je beter rechtstreeks met je reiswinkel op, maar ook op contactcenter@connections.be kun je met algemene vragen terecht.


Telkens je die reiskriebels voelt opkomen, zijn we er voor jou. 7/7 en rond de klok vind je bij Connections de nodige inspiratie voor je volgende reis. Wij vinden het belangrijk dat we er voor je zijn elke keer die kriebels je opnieuw parten spelen en je vastberaden werk wil maken van je volgende reis. Bij jou thuis, online en telefonisch, op afspraak, in één van onze travel shops, op je werk of thuis en zelfs op Brussels Airport, net voor je aan boord van het vliegtuig gaat, zijn we er voor jou.

CONNECTIONS STEUNTPlan International

Boas Buy Aid Cap 48 Child Focus Cunina Kinder Kanker Fonds Kom op tegen Kanker Les Amis de Bordet Levensloop
Oxfam Twerk Uit Het Niets Vlaamse Kinderliga Vredeseilanden Warmkracht