+32 (0)2 550 01 00

De vele fietspaden in New York nodigen uit om de stad in alle vrijheid te verkennen. Met drie verschillende locaties om je huurfiets op te pikken en af te geven kies je of je wil fietsen door het groen van Central Park, over de Greenway langs de Hudson River of over de beroemde Brooklyn Bridge. Je kan ook deelnemen aan begeleide fietstochten. Alle tours worden op een rustig tempo gefietst en regelmatig worden stops ingelast waarbij je gids je (in het Engels) uitleg geeft over de sites en bezienswaardigheden. Meestal rijd je over vlakke fietspaden, af en toe door straten met verkeer. Veiligheid staat vooraan: de routes zijn zo uitgestippeld dat autoverkeer zoveel mogelijk vermeden wordt. Een fietshelm is voorzien.

Bike & Discover the Hidden Spots of Central Park

Central Park, de groene long van Manhattan, herbergt een schat aan parels en onontdekte plekken. Al gehoord van Belvedere Castle, het Jacqueline Kennedy Onassis reservoir of de Bethesda Fountain? Deze prachtige plekjes ontdek je het best met de fiets. Bergop, bergaf. Met de wind in je haren voel je je ‘King of the World’. 
Dit is het autovrije deel van Manhattan, getooid met bloemenpracht en overschaduwd door hoge bomen. Een ideale plek om tot rust te komen terwijl de gids het decor tot leven wekt met verbijsterende weetjes en sappige anekdotes.

Elke zondag om 15u (niet in december, januari en februari) - Nederlandstalige gids • huurfiets inbegrepen

va 60 p.p.
Wat is inbegrepen?
  •  2 - 3 uur
  •  In groep
Ontdek nu