+32 (0)2 550 01 00

Orlando Villa's

"Een eigen huis, een plek onder de zon..." Het kan. Ook op vakantie. Connections & lokale partner kozen een aantal villa's voor je uit, die aan strenge normen voldoen en ook uitblinken qua ligging. Zo ligt Florida's meest beroemde pretpark Walt Disney World inclusief Epcot , Hollywood Studios & Animal Kingdom op amper een kwartiertje rijden. Bovendien ligt het gros van pret-, natuur- en/of ruimteparken in een cirkel van 30 km rondom je. Geweldig, toch?

EXCLUSIEF BIJ CONNECTIONS

Waarom een villa huren?

Ideale locatie
Het perfecte startpunt voor een bezoek aan Disney parken en Universal Studios of vele andere amusementsparken. Weg ook die ochtend- en avondfiles in en uit het stadscentrum!

Budgetvriendelijk
Je hebt geen portierkosten, geen tikkende parkingmeters, geen mogelijk luidruchtige buren of deurgeklets. De villa's zelf zijn dan ook nog eens bijzonder voordelig.

Vrijheid
Een stimulans voor autonomie. Je bent vrij van tijdsdruk... en wil je een dag gewoon niksen, dan kan dat rond je privézwembad. Nodig je buren uit voor een BBQ met gegrild marshmallow dessert en krijg antwoorden op de vragen hoe, waar en wanneer je best wat doet.

Ideaal voor families
Reis je met kinderen dan is het zwembad een absolute troef! Slapen je kids nog even in de namiddag? Rust dan lekker zelf even uit bij het zwembad.

 

Categorieën

Alle villa's in het aanbod zijn ruim en smaakvol ingericht. Ze beschikken over alle comfort: privézwembad, garage, wasmachine, droogkast, volledig ingerichte keuken met afwasmachine, heteluchtoven, barbecue... Ze zijn onderverdeeld in categorieën op basis van inrichting, ligging, (herbouw)waarde van de woning:  

Classic

Budgetvriendelijke woningen voorzien van het nodige comfort met privézwembad.
Genre: Best Western

Luxury

Grotere, luxe, betere ligging en knapper meubilair met privézwembad.
Genre: Hilton

Executive

Woningen met wow-factor. flatscreen tv's, vaak mooi aangelegde tuin en fraai meubilair. Sommige hebben een spel & amusementskamer.
Genre: Hyat Regency

Ultimate

Topklasse. Schitterende locaties met uitzicht, privézwembad met jacuzzi, flatscreen tv's, spel- en amusementskamer, prachtig ingericht met oog voor detail en klasse meubilair.
Genre: Ritz Carlton of Van Der Bilt

 

Praktisch

Huurperiode
Alle vila's worden verhuurd voor minimum 7 nachten en de huur kan starten op elke dag van de week. Wens je langer dan 1 week te verblijven, dan kan dat natuurlijk.

Huurcontract
Bij aankomst wordt er een waarborg gevraagd, die gegarandeerd wordt door je kredietkaart. Het bedrag wordt er tijdens je verblijf niet afgehaald. Net voor vertrek wordt je villa gekeurd. Is er geen schade, dan wordt de garantiesom meteen vrijgegeven.

Vragen?
Een professioneel team van reisexperts staat je graag te woord.