+32 (0)2 550 01 00

PARKER HOTEL ****
Brussels Airport

Vertrekt je vlucht vroeg in de ochtend? Waarom dan zorgen voor extra stress? Breng gewoon de nacht vlakbij de luchthaven door en bespaar grandioos. Het 4* The Parker Hotel Brussels Airport biedt niet alleen een zalige nachtrust, wie ’s avonds nog wat wil ontspannen of sporten kan terecht in het verwarmde buitenzwembad. ’s Ochtends staat een early bird ontbijt klaar tussen 4u -6u en dankzij de gratis 24/7 hotelpendeldienst sta je in een recordtijd in de vertrekhal van Brussels Airport.

Parker Hotel ****

Ons hotel beschikt over 125 ruime kamers en junior suites met een echt thuisgevoel, een buitenzwembad, een fitnessruimte, een wellnesscentrum, een bar, een restaurant en uitgebreide vergader- en banketfaciliteiten. Over elk detail is nagedacht om uw verblijf bij ons rustig en ontspannend te maken.

In het Parker Hotel Brussels Airport geniet u van de perfecte stedentrip of zakenreis naar Brussel met services van wereldklasse, 24-uurs receptie en vriendelijk toegewijd personeel. We bevinden ons op slechts 15 minuten rijden van het stadscentrum en het expositiecentrum van Brussel, en het kost u slechts een paar minuten om naar het hoofdkwartier van de NAVO te rijden.

In het Parker Hotel bieden ze een gratis en regelmatige pendeldienst van en naar de luchthaven van Zaventem aan, een handig "Sleep, Park and Fly" -pakket.


  


Prijzen

Maandag - donderdag:

Kamertype Prijs/nacht
Single kamer €227
Double kamer €114 (p.p)
Single junior suite: €273
Double junior suite: €157 (p.p)

Vrijdag - zondag, feestdagen, schoolvakanties

Kamertype Prijs/nacht
Single kamer €110
Double kamer €55 (p.p)
Single junior suite: €157
Double junior suite: €79 (p.p)