+32 (0)2 550 01 00

Komend najaar met de wagen door California cruisen, met de handjes op het stuur en van de ene bezienswaardigheid naar de andere bollen, genietend van de zon en de vibe? Geef toe, klinkt aanlokkelijk, nee? Terug naar 'normaal', de wereld zorgenvrij verkennen, met de reismicrobe als enige bacterie als metgezel. Jij bent meer dan ooit toe aan een Fly & Drive California! Vanaf 1 juli tot en met 17 december hebben wij 4 geweldige packages voor je geselecteerd. Jij krijgt de sleutels in handen, bepaalt zelf grotendeels de route en het comfort dat je wenst. Wij zorgen alvast voor de vluchten, de bagage, de meest complete bijstandsverzekering op de markt en een huurwagen die je twee weken lang ter beschikking hebt. Dromen creëer je zelf, maar we helpen je als trouwe travel companion alvast graag een handje!
Indien Covid-19 alsnog wispelturiger blijken dan gevreesd, weet dat je dan probleemloos kunt annuleren of omboeken. Die garantie heb je!

Fly & Drive Brons vanaf € 899

Voor dit luttele bedrag zorgen we voor de vluchten, neem je per persoon 23 kg bagage mee en geniet je van de meest complete bijstandsverzekering ter plekke. Twee weken lang beschik je over je eigen huurwagen om California tot in de verste uithoeken te ontdekken.

› Ontdek meer

Upgrade Smart West Zilver

Een prachtige 16-daagse roadtrip voor amper € 700 meer dan de bronzen variant. Hier slaap je in comfortabele 3* hotels, krijg je een roadbook en is fietshuur in San Francisco inbegrepen.

› Ontdek meer

Upgrade Smart West Goud

Idem als zilver, maar dan wel met de garantie van 4* hotels. Voor als het net wat meer mag zijn na een lange periode van huisarrest. En dit voor amper € 500 extra.

› Ontdek meer

Upgrade Smart West Platinum

Het neusje van de zalm. Deze upgrade omvat alles wat goud je te bieden heeft, maar dan wel met Business Class vluchten. Zo kom je uitgerust toe voor amper € 1.300 meer.

› Ontdek meer

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!