Brooklyn & Queens

New York

Boeiend en broeiend voor hippe & trendy vogels

Hotel

The Hoxton Williamsburg

The Hoxton is wereldwijd een begrip. Deze Londense keten heeft nu ook een hotel in Williamsburg, New York! Noem het gerust een must sleep. Het beste van Brooklyn en Manhattan liggen op wandelafstand, terwijl de cosy sfeer en het huiselijke van het hotel je inpakken.

Ontdek
Hotel

Hampton Inn Downtown Brooklyn

Dit hotel ligt in hartje Brooklyn aan de voet van de Manhattan Bridge. De metro (op 600 m) brengt je in een paar stops naar Downtown Manhattan. In de ruime en gezellige lobby van het hotel kan je na een drukke dag relaxen met een drankje en een snack. Je kan er de hele dag genieten van gratis koffie en thee. Je logeert in een comfortabele standaard kamer met 1 king of 2 double bedden. Elke ochtend wordt een gratis warm ontbijt geserveerd in de lobby, zelfs de versgebakken wafels ontbreken niet. Als je nog even aan je conditie wil werken dan kan dat de klok rond in de fitness.

Ontdek
Hotel

1 Hotel Brooklyn Bridge

Dit luxueuze pareltje ligt pal aan de de waterkant van East River waar je van een verbluffend zicht op Manhattan geniet. Dit hippe hotel werd mee vorm gegeven door lokale artiesten, bulkt van het groen en streeft naar duurzaamheid, zonder ook maar enigszins op luxe te beknibbelen. Geniet van de stijlvolle kamers met enorme ramen, een wijds uitzicht en ecologische materialen, laat je verwennen in de spa of ga even zwemmen op het dakterras om je er daarna in de Harriet’s Rooftop & Lounge te nestelen met een heerlijke cocktail. Het uitzicht doet je meteen wegdromen, gegarandeerd! New York bruist en jij zit er middenin, maar hier even niet...

Ontdek
Hotel

The Box House

Dit boetiekhotel ligt aan de East River in Greenspoint, het noordelijke puntje van Brooklyn vlak bij de hippe Queens wijk Long Island City. Hier proef je een authentieke Brooklyn experience op nauwelijks 20 minuten per metro van Times Square.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.