The Collective Paper Factory

Long Island City, 37-06 36th street, NY, 11101

Dit boutiquehotel mixt verfijnde lifestyle met een kunstzinnige ‘urban’ sfeer op slechts enkele minuten van Manhattan. Het coole en funky hotel is gehuisvest in een voormalige papierfabriek. Op de hoek van de straat is het metrostation en op slechts 3 stops sta je in het hartje van Manhattan. Voor de inrichting trok de bouwheer enkele maanden naar Azië waar hij op lokale marktjes en bij antiquairs meubels en objecten ging snuisteren. Het resultaat is een verrassend en smaakvol concept. Achter elk object schuilt een verhaal en dat levert dit eigenzinnig hotel een bijzondere sfeer. De kamers zijn stuk voor stuk lofts met veel ruimte, hoge plafonds en grote, industriële ramen. Enkele straten verder serveren talrijke restaurants keukens uit de hele wereld, en eveneens op wandelafstand vind je de trendy Queenswijk Astoria.

Boek nu

Voornaamste voorzieningen:

  122 rookvrije kamers
  Schoonmaakservice
  Terras
  Tuin
  Fitnessfaciliteiten
  24-uurs receptie
  Bibliotheek
  Kluis bij de receptie

Afstand naar:

  Central Park: 4.7 km
  Times Square: 6.3 km
  Grand Central Station: 5.6 km
  The Edge: 7.4 km
  Empire State Building: 5.7 km
  Brooklyn Bridge: 9.8 km
  Top Of the Rock: 5.7 km
  One World Trade Center: 10 km

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy