Beartooth Highway

Van de Beartooth Pass in Montana tot in Wyoming en meer … de Rocky Mountains zijn tijdens deze trip nooit ver weg.

Zo geniet je vanop het Beartooth Plateau van een adembenemend uitzicht over de bergen. Even relaxen? Geniet met een drankje in de hand van Beartooth Lake en kom helemaal tot rust.

Aan outdoor activiteiten geen gebrek en voor je het weet doe je een fikse wandeling, maak je een avontuurlijke fietstocht over de wegen van Beartooth Pass of haal je een vis boven. Met wat geluk spot je tal van elanden, berggeiten en zelfs zwarte beren.

Deze route laat je genieten van al het moois dat de Rocky Mountains te bieden hebben. Maak je klaar voor een onvergetelijke roadtrip die je je leven lang bijblijft.

In de Connections rondreis Forever West komt deze iconische route aan bod.

Firehole_River_in_Yellowstone.jpg

Rondreis langs de Beartooth Highway

Forever West

Ben je op zoek naar een reis die focust op gevarieerde natuur in een ongerepte omgeving? Pak dan je koffers en je fototoestel en maak je klaar voor een reis door de prairies van Wyoming en de nationale parken Badlands, Yellowstone en Rocky Mountains.

Als je dacht dat de West Coast al spectaculair was, dan staan je tijdens deze veertiendaagse nog veel meer verrassingen te wachten.

TROEVEN:
  • 6 nationale parken

  • De mooiste plekken in de US Rockies

  • Slechts één stad al de rest is Natuur!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.