Blue Ridge Parkway

Deze iconische route van om bij de 755 kilometer loopt door het hart van de Appalachen en staat garant voor prachtige vergezichten, prachtige bergen en indrukwekkende rivieren.

Vertrekken doe je in het Shenandoah National Park om te eindigen in Great Smoky Mountains National Park. Geniet van het fantastische Linn Cove Viaduct, een architectonische parel met uitzicht over de boomtoppen en maak een tussenstop bij Mabry Mill, een graanmolen die dateert uit 1910. Instagramproof dat garanderen we je.

Ben jij wil te vinden voor machtige watervallen, slow travelling en om meer te weten te komen over de rijke cultuur van de Appalachen? Deze heerlijke trip door ruw landschap weet je ongetwijfeld te charmeren.

Header_Charleston_Bridge.jpg

Rondreis langs de Blue Ridge Highway

East Coast Explorer

Wat als je de Atlantische Oceaan oversteekt in de voetsporen van de geschiedenis van de nieuwe wereld? Dat is wat de East Coast Explorer je biedt. Deze 14-daagse tour begint met de geboorte van de Verenigde Staten in Philadelphia en gaat door in Washington DC, de zetel van de macht.

Verder geniet je van een van de prachtigste stukje natuur in het Shenandoah National Park en de betoverende Blue Ridge Mountains, vooraleer je de hoofdstad van de fun, Orlando, bereikt, eindpunt van deze reis langs de US oostkust.

TROEVEN:
  • Versla Rocky in het trappenlopen in Philly 

  • Doorkruis de Blue Ridge Mountains

  • Go crazy in de talrijke pretparken van Orlando

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.