Alaska Highway

Deze route loop van Dawson Creek naar Delta Junction in Alaska.

2.232 kilometer lang en dwars door de meest ongerepte en spectaculaire landschappen ter wereld. Een garantie op onvergetelijke ervaringen. Geniet van de ongerepte natuur, het wildlife en het noorderlicht.

Stop aan de Liard River Hot Springs en dompel je onder in een warmwaterbron. Of trek naar het Kluane National Park and Reserve en trek de ongerepte wildernis in. Deze weg, die oorspronkelijk werd aangelegd als militaire route tijdens WO II, heeft heel wat voor je in petto. Waag je aan kamperen in de verlaten wildernis en ontdek de ware pracht van het noorden van Canada.

Ontdek een stukje Alaska Highway tijdens de ‘In de voetsporen van Yukon Pioniers XL’ rondreis van Connections.

Day11_Kluane_National_Park.jpg

Rondreis langs de Alaska Highway

In de voetsporen van Yukon Pioniers XL

Ga voor het Canadese verre noorden! Gedurende 14 dagen doorkruis je deze provincie als geen ander. Je staat oog in oog met uitzonderlijke landschappen, ontmoet de Inuit - een volk dat al eeuwenlang in de buurt van de poolcirkel leeft – voelt er de goudkoorts toenemen in de mijn ruines en ontdekt er de middernacht zon. Yukon kan je met niets vergelijken; niets dat je ooit hebt gedaan of gezien; het is uniek en buitengewoon.

TROEVEN:
  • Ontmoeting met de Inuit

  • Spectaculaire Scandinavische landschappen nabij de poolcirkel

  • Reis in het hart van het land van de goudkoorts

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.