Chemin du Roy

Deze historische route in Quebec is de oudste verharde weg in Canada en volgt de route die door de Franse kolonisten werd gebruikt om handel te drijven met Montreal.

Een prachtige reis door de geschiedenis van Quebec. Bereid je voor op tal van schilderachtige dorpjes, historische kerken, musea en fraai landschappen. Ontdek de stad Trois-Rivières, één van de oudste steden van Noord-Amerika, duik Deschambault in en geniet van de Montmorency-watervallen, hoger dan de Niagara Falls.

Deze route is een aaneenschakeling van oogverblindende must visits en laat je optimaal genieten van de prachtige cultuur en natuur van deze regio.

Wij hebben heel wat Connections rondreizen waarin deze route aan bod komt!

Rondreizen langs de Chemin du Roy

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.