Klondike Highway

Deze weg die loopt van Yukon met Skagway in Alaska is 175 km lang en voert je door de ruige wildernis.

Reken op kristalheldere meren, besneeuwde bergtoppen en een prachtig landschap. Waag je als wandelaar aan de Chilkoot Trail, die je naar de ruïnes van oude goudmijnen brengt of geniet van de smaragdgroene kleur van Emerald Lake.

Aan meren geen gebrek en ook wildlife spot je in overvloed. Beren, lynxen, wolven en elanden: met wat geluk vink je ze stuk voor stuk af. Deze route vormt een onvergetelijk avontuur voor iedereen die weg is van de natuur.

Ontdek een stukje Klondike Highway tijdens de ‘Yukon & Alaska’ rondreis van Connections.

Header_Glacier_bay_whale.jpg

Rondreis langs de Klondike Highway

Yukon & Alaska Explorer

Deze reis neemt je op sleeptouw naar het adembenemende mooie Hoge Noorden, de eindeloze landschappen van Alaska en de ongetemde pracht van het imposante Canadese Yukon bergmassief.
Hier meer dan waar ook word je bewust van het intensieve, duurzame samenspel en de ultieme verbondenheid tussen mens en natuur. Je beleeft er de eeuwenoude cultuur van de Inuit bevolking en de middernachtzon.

TROEVEN:
  • Uitgestrekheid en ongereptheid geven een gevoel van absolute vrijheid

  • Exceptionele dierenweelde en het hoogste bergpiek van Noord-Amerika

  • Historische overblijfselen van de goudkoorts

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.