Hana Highway

De Hana Highway is een iconische weg die zich slingert langs de noordoostelijke kust van Maui, Hawaii.

De kronkelende weg loopt door dichte jungle, langs watervallen en kliffen, en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan. De route begint in Kahului en eindigt in het afgelegen stadje Hana, en strekt zich uit over ongeveer 80 kilometer.

Deze route telt talloze bruggen, waarvan de Twin Falls-brug die uitkijkt op de Twin Falls-watervallen zowat de bekendste is. Aan watervallen sowieso geen gebrek op deze route.

Bezoek ook zeker de Ke'anae-peninsula, een landtong van zwarte lava die uitsteekt in de oceaan en ook het zwarte zandstrand van Waianapanapa State Park mag niet ontbreken. Let op: deze rit is best pittig door de bochtige en smalle wegen.

In de Connections rondreis Island Hopping maak je kennis met deze route.

Day3N4_Kauai.jpg

Rondreis langs de Hana Highway

Island Hopping Hawaii

Deze 8-daagse island hopping is jouw ideale beach en/of Hawaï extensie na je rondreis op het vasteland. Je start met 2 nachten verblijf in het hart van Hawaï op Oahu waar je naast het legendarische Waikiki Beach talrijke hoogtepunten ontdekt.

Via de groene parel Kauai waar je 2 nachten verblijft hop je verder naar Big Island waar je eindigt met 3 nachten. Op Oahu (waar je eigen wagen niet zo handig is) zijn de transfers inbegrepen, op de 2 andere eilanden staat de huurwagen voor jou klaar.

TROEVEN:
  • Hawaii, een droom wordt werkelijkheid

  • Ontdek de hoogtepunten van Hawaii op drie eilanden

  • Mogelijkheid voor ongelooflijke excursies per helikopterSlechts één stad al de rest is Natuur!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.