Route 66

Een meer bezongen weg dan Route 66 in de States? Moeilijk te vinden!

Van Chicago naar Santa Monica, biedt ‘The Main Street of America’ voor ieder wat wils en dit sinds 1926. Deze legendarische route telt heel wat hoogtepunten, denk maar aan Cadillac Ranch, de kunstinstallatie met halve begraven wagens, de Grand Canyon in Arizona of bijvoorbeeld het Petrified Forest National Park met versteende bomen.

Maar ook de tussenstop in de American Diners zijn legendarisch, terwijl de Santa Monica Pier je ongetwijfeld weet te raken. Stap in de wagen, logeer in een typisch motel en geniet van dit legendarisch stukje Amerika. De historische charme weet ongetwijfeld ook jou te overtuigen.

Heel wat van onze Connections rondreizen voeren je een stukje over Route 66.

Rondreizen langs Route 66

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.