Big Apple Spring Fever

De lente? Misschien wel de fijnste periode om NY te doorkruisen en tot in de verste uithoeken te ontdekken. Een heerlijk lang weekend rond Hemelvaart of Pinksteren? Wij zorgen ervoor! Kies uit 3 door ons geselecteerde tophotels en geniet 5 nachten lang van een cozy kamer of ruim appartement. Keuze zat en een geweldige nachtrust gegarandeerd!

Grote Rondreis
Deluxe Thailand

Tijdens deze unieke rondreis brengen we de beste ingrediënten van deze onweerstaanbare bestemming met de perfecte mix van cultuur, natuur en ontspanning. Onze Belgische reisleider en een Thaise gids nemen je mee van het boeiende Bangkok via de weelderige natuur rond de River Kwai en de voormalige hoofdstad Ayutthaya naar Chiang Mai, de roos van het Noorden.

City Breaks Europe

Een XL-weekend in een Europese topstad! Wij zorgen voor rechtstreekse vluchten, je hebt de keuze uit enkele zorgvuldig geselecteerde tophotels en we doen er per bestemming nog een onvergetelijke experience bij. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen tussen 3, 4 of 5 nachten en genieten. Plezier gegarandeerd!

Kenia Safari Experience

Tijdens deze unieke reis nemen we je mee op ontdekking naar de savanne van Amboseli nationaal park in de schaduw van de majestueuze Kilimanjaro, je bewondert de prachtige landschappen van de Great Rift Valley en de flamingo’s tijdens een boottocht gevolgd door een wandeling en trekt daarna verder naar het volgende hoogtepunt, het natuurreservaat van Masai Mara.

Authentic Bali

Connections heeft voor jou een 15-daagse reis samengesteld naar de mooiste plekken van het eiland. Een reis in "slow travel"-modus waarmee je de hoogtepunten kunt ontdekken terwijl je ook de tijd hebt om op rust te komen en te genieten. Is stilzitten niets voor jou, dan kun je je vrije tijd ook vullen met fantastische, optionele excursies.

Maandag – Zaterdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy