+32 (0)2 550 01 00

Time Management.. Het is absoluut een van de grootste uitdagingen vandaag. Daarom stapt Connections, jouw reis- en lifestyle partner-in-travel, je tegemoet met ervaren Mobile Travel Agents, die naast een uitgebreide know-how van de reiswereld en haar mogelijkheden vooral persoonlijke service en kwali-tijd nastreven om samen met jou een verrassend en vaak grensverleggend reisverloop uit te werken dat jouw initiële verwachtingen overstijgt. Als jij dat wenst natuurlijk.

Zoals de term laat vermoeden is je mobile agent, mobiel, persoonlijk en makkelijk bereikbaar. Dat wil zeggen dat hij/zij naargelang je vraag naar ondersteuning met je afspreekt op een plaats en tijdstip dat jou het beste schikt. Dat kan ‘s avonds, tijdens het weekend, je lunchpauze, over een koffie ‘s morgens voor je werkdag begint, na de openingsuren van je favoriete travel shop… Je kan het zo gek niet bedenken of jouw mobile agent staat klaar met een flink pak enthousiasme en inspiratie. Om te luisteren, informeren, een reisdialoog te creëren en jouw reisplan-op-maat uit te werken. Van een verwenweekend tot een huwelijksreis en alles ertussenin. Tot in de puntjes. Met onverwachte en verrassende toetsen.

Wil je op reis maar weet je niet waar te beginnen? Ze komen je graag to the rescue met oog en oor voor je verzuchtingen, noden, wensen en budget.

UW TRAVEL AGENTS

Carolien Augustynen

Carolien Augustynen woont in Duffel en kreeg de reismicrobe te pakken door 5 jaar in het buitenland te wonen en werken. Reizen is een passie die ze graag deelt met anderen. Ook haar gezin met 3 kleine ontdekkers neemt ze mee in dit avontuur. “She would rather own little & see the world than own the world & see little of it”. Tegenover elk budget staat een fantastische ervaring, of het nu een citytrip, groepsreis of à la carte reis is. Contacteer haar en ze zal met veel plezier en enthousiasme jullie droomreis mee plannen.

Contacteer Carolien


Maak een afspraak

"Erg laat beslist om op city-trip te gaan , maar geen probleem voor Carolien . Samen zoeken naar een hotel , vliegtuig en alles was in een mum van tijd geregeld . SUPER SERVICE . "

Ellen Cras

Routine is dodelijk! Ellen projecteert haar passie, drive en enthousiasme om je mee van de wereld te laten proeven! Mission Possible! Rekening houdend met jullie budget haalt ze het maximum uit jullie reis. Zelf is ze constant op zoek naar nieuwe bestemmingen, ervaringen, etc om te kunnen delen met jullie. Ze houdt van Aziatische keuken, van wereldwijde roadtrips en Afrika! Contacteer haar en creëer samen de trip van jullie leven! Een persoonlijke travel companion krijg je er bovenop! Haar favoriete bestemmingen: Namibië, Zuid-Afrika, Botswana, USA, Canada, Nieuw-Zeeland!

Contacteer Ellen


Maak een afspraak

"Het was weeral een fantastisch gevarieerde trip en onze wensen waren perfect ingevuld. Fam Melort"

Petra Heytens

Eat well & travel often: dat is de lijfspreuk van Petra uit Antwerpen. Ze is een echte levensgenieter met massa’s reiservaring. Ze is jong, energiek en haar passie voor reizen werkt ongelofelijk aanstekelijk. Petra is gespecialiseerd in roadtrips in de VS & Canada, citytrips, rondreizen in Azië & cruises. Maar ze stippelt met evenveel toewijding elk ander reisplan uit. Van je roadtrip in Australië tot je avontuur in Zuid-Amerika of je safari in Afrika. Contacteer Petra zeker voor je volgende reis. Ze zorgt voor een persoonlijke service met veel toewijding. Bovendien deelt ze met veel plezier haar unieke ervaringen.

Contacteer Petra


Maak een afspraak

"Petra heeft ons zeer vriendelijk en met kennis van zaken te woord gestaan. Ze heeft een offerte op maat uitgewerkt en ons op een aangename manier begeleid in ons dossier. Het resultaat: een onvergetelijke reis. We komen zeker bij Petra terug."

Lien De Meulemeester

Geen tijd of kennis om je eigen reis in elkaar te steken? Is het moeilijk om tijdens de normale kantooruren te bellen of af te spreken? Dan ben je bij Lien aan het juiste adres. Lien De Meulemeester woont in Kortrijk en werkt sinds 2005 bij Connections. Ze woonde en studeerde 2 jaar in Peru en verdiepte zich in duurzaam reizen en ecotoerisme. Haar passie voor en Latijns-Amerika en het hele continent Amerika (ook Canada en USA) is groot. Ze reisde rond in ruim 50 landen en blijft samen met haar jonge gezin de wereld ontdekken. Die kennis en ervaring samen met jouw wensen giet ze in een onvergetelijke reis voor alle doelgroepen: van gezinnen met kinderen, koppels, (vrienden)groepen tot mensen die een Round-The-World ticket wensen.

Contacteer Lien


Maak een afspraak

"Heel erg bedankt om onze reis zo fantastisch in elkaar te steken! We kijken nu al uit naar de zomervakantie 😉" - Jozefien

Soledad Sackmann

Soledad werd geboren in Chili en op 3-jarige leeftijd kwam ze aan in Belgie. Ze werd vroeg gebeten door de reismicrobe. De eerste jaren van haar leven ontdekte Soledad vooral Europa. De laatste 10 jaar – aan het werk bij Connections – kreeg ze de kans verder te reizen o.a. naar Canada, Thailand, de VS, Japan, Costa Rica en nog andere landen. Soledad reist ook regelmatig terug naar Chili en Argentinië, haar respectievelijke moeder- en vaderland. Maatwerk kent geen geheimen voor haar. Laat Soledad samen met jouw je reis plannen. Bel haar en ze zal de beste reis voor jou ontwerpen, volgens jouw wensen en dromen.

Contacteer Soledad


Maak een afspraak

"Het is zo gemakkelijk en geruststellend om over je eigen Mobile Travel Agent te beschikken, steeds bereikbaar per mail of telefoon"

Philippe Smolders

Travel is the only thing you buy that makes you richer... We is Philippe Smolders: 22jaar bij Connections, woonachtig in Brussel . Reizen en mensen laten reizen is zijn passie. Voor elk budget, single ,als koppel of in groep, een vlucht of een gepersonaliseerde à la carte rondreis of zelfs huwelijksreizen : voor Philippe is het belangrijk dat zijn klanten een onvergetelijke beleving ervaren. Zelf spendeert hij al zijn vrije tijd om de wereld te ontdekken zodat hij zijn passie en kennis kan doorgeven aan zijn klanten , van Afrika tot in Amerika , Zuid Amerika tot Azie en Australie ,rondreizen, cruises etc...contacteer hem en hij zal jullie droomreis met veel plezier in elkaar steken.

Contacteer Philippe


Maak een afspraak

"Wij hebben een TOPreis gehad. Een super ervaring die we nooit zullen vergeten. Allemaal knappe hotels, super transport, goede gids, toffe uitstappen.. En Khao Sok was de max. Alles was tot in de puntjes geregeld , clients Seiffermann reis Thailand"

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!