My Connections

Wees steeds op de hoogte!

Dankzij Viewtrip geniet je van handige functies die je meteen heel wat tijd en onzekerheid besparen: de laatste updates van je vluchtschema, het toegelaten bagagegewicht voor elke stretch van je vluchtschema, welke maaltijden voorzien zijn,...

Afdrukken elektronisch ticket of e-Ticket

Klik bovenaan rechts op het ‘e-Ticket' icoon. Je kan het afdrukken of exporteren naar PDF. Wij raden je aan om veiligheidshalve steeds een print-out of afdruk van je e-Ticket mee te nemen op reis. Stuur ook een pdf naar je email, Dat bleek meer dan eens superhandig. 

Selecteer nu of je alle e-Tickets tegelijk wil zien of liever passagier per passagier.


Elektronisch ticketnummer

Het elektronisch of e-Ticketnummer vind je terug door de vluchtdetails open te klikken via het ‘+’ teken aan de rechterzijde.

Toegestane bagage

Het toegestane bagagegewicht is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, het gekozen tarief en traject. De standaardinformatie hierover vind je terug door op ‘view details’ bij ’Special Services’ te klikken.

‘Carry On’ bagage of 'cabin luggage' is de handbagage die je zelf de cabine in mag dragen. Het gewicht dat je onder ‘Bagage allowance’ aantreft, slaat op de ruimbagage of bagage die onderin de buik van het vliegtuig terechtkomt. Op hoeveel gratis bagage je recht hebt is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, je ticket en het soort vlucht dat je boekt. Intercontinentaal gelden vaak andere regels dan wanneer je een binnenlandse vlucht uitvoert. Ga dus het toegestane gewicht na bij alle vluchtsegmenten van je reis.

Seating

De voorziene seating of 'zitplekreservatie' vind je terug onder de vluchtdetails. Weet dat de luchtvaartmaatschappij zich het recht voorhoudt deze steeds te allen tijde kan wijzigen zonder de passagier hiervan op de hoogte te brengen. De vliegtuigzetels worden aan de check-in toegewezen naar een vooropgesteld en international erkend 'weight-and-balance' plan van het vliegtuig en een set vaste regels waaraan de check-in agenten zich moeten houden.

Reservatiecode bij de luchtvaartmaatschappij

Om gebruik te maken van de online check-in mogelijkheden via de website van de luchtvaartmaatschappij heb je de unieke reservatiecode nodig die werd toegekend aan jouw boeking. Deze code is makkelijk herkenbaar dankzij haar standaardvorm van 6 tekens; een combinatie van letters en cijfers.

Vluchtdetails

Het vertrek- en aankomstuur wordt in Viewtrip steeds weergegeven in lokale tijd. Je hoeft dus geen rekeningsommetjes uit te voeren om je tijdig aan te bieden. Wel kunnen deze gegevens door de luchtvaartmaatschappij geregeld wat worden bijgesteld. In My Trip van Viewtrip krijg je wel steeds de meest recente vluchtgegevens te zien.

Reistijd

De reistijd, ook vluchtduur genoemd, kan je aflezen tussen het voorziene vertrek- en aankomstuur.

Maaltijden aan boord

Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, route en het gekozen tarief is er al dan niet een maaltijd voorzien aan boord. Wat je voorgeschoteld zal krijgen, vind je bij de Flight Info onderaan links in dit voorbeeld.

Ical

Maak gebruik van de ical functie om de vluchturen rechtstreeks in je persoonlijke kalender te importeren. Dowloaden in ICS formaat is compatibel met het overgrote deel van de online agenda's.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.