+32 (0)2 550 01 00

Verrassend Vilnius
heen & terug 2 nachten 23kg fietstour met privégids

va. €350

Het historische stadscentrum van de Litouwse hoofdstad Vilnius prijkt op de UNESCO werelderfgoedlijst. Deze kosmopolitische en sympathieke stad staat bekend om haar gotische en barokke kerken, het paleis van de groothertogen en een van de oudste universiteiten van de regio. Vanaf de Gedimastoren, bij de restanten van het gelijknamige kasteel, heb je een mooi uitzicht over de stad. Het oude stadscentrum is het grootste van Oost-Europa, het is er heerlijk verdwalen in de wirwar van kleine straatjes en pleintjes. Ga zeker de unieke sfeer proeven in de eigenzinnige en artistieke wijk Uzupis, een zelfbenoemde onafhankelijke ‘staat’ met een eigen grondwet! In de hoofdstraat Gedimino Prospektas kan je fijn winkelen en misschien zelfs jezelf trakteren op een mooi souvenir van amber!Tijdens deze 3-daagse Connections minibreak (vrijdag tot zondag) verblijft je in een trendy hotel pal in het oude centrum. Bovendien verken je op zaterdag de stad per fiets met een privégids. Heerlijker dan dit wordt het niet!

Wil je graag meer info over deze reis, een andere afreisdatum of een extra uitstap ?
Laat het ons weten op 02/550 01 10 of mail naar sales@connections.be Onze reisexperten nemen binnen de 24 uur contact met je op!

Hotel | Artagonist Art Hotel ****

 

EXCURSIE | Highlights van Vilnius fietstour met privégids

Vilnius is grotendeels vlak en fietsvriendelijk, ideaal om de middeleeuwse stad te verkennen tijdens een inbegrepen fietstocht* van 2 à 3 uur. Je ziet meer in minder tijd en ontdekt de bestemming op een leuke en milieuvriendelijke manier. Je enthousiaste privégids heeft een leuke, veilige route voor je uitgestippeld maar aarzel niet hem te laten weten als je graag de route wil aanpassen. De gids is een echte local en toont je de verborgen plekjes, de beste fotoshots en vertelt je leuke anekdotes. Eén ding is zeker, je zult Vilnius altijd ervaren door de ogen van een local, die je zijn of haar versie van de stad laat zien. *Vanaf half september privéwandeltocht ipv privéfietstocht.


EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!