+32 (0)70 23 33 13
Reisverzekering

Waarom een annulatieverzekering nemen? Stel je voor: je kijkt er al maanden naar uit de reis van jouw dromen te maken. Plots valt alles echter in duigen omwille van plotse ziekte, een verkeersongeval, herexamens of andere pech. Alsof dat nog niet erg genoeg is, lopen de kosten nog eens op tot de totale reissom. De meeste reizen (80 à 90%) worden slechts binnen de 7 dagen voor afreis geannuleerd en precies op dat moment zijn de kosten het hoogst!

Vermijd onnodige kosten: vertrek niet op reis zonder reisbijstandsverzekering!

Ja, maar ik heb een verzekering via mijn mutualiteit.

Vanzelfsprekend is het belangrijk om een goede mutualiteit te hebben maar als je dringend moet terugkeren naar België bij ziekte of overlijden van een naast familielid, zal jouw mutualiteit waarschijnlijk niet tussenkomen. Soms zijn je eigen medische kosten maar gedekt tot 5.000 bij een dringende hospitalisatie. Dit is niet alleen te beperkt maar bovendien gebeurt een eventuele terugbetaling volgens het Belgische tarief.

Ja, maar ik ben gedekt door mijn credit card.

De klassieke credit cards geven over het algemeen slechts een gratis reisongevallenverzekering, dit wil zeggen dat je bij overlijden of blijvende invaliditeit recht hebt op een kapitaal van maximum 100.000.

Ja, maar ik heb een verzekering op jaarbasis.

Je jaarpolis dekt je enkel voor de bijstand. De reisduur is veelal beperkt tot maximum 3 opeenvolgende maanden. Maar wat met de nabehandelingskosten in België, verloren of gestolen bagage, niet-genoten vakantiedagen bij een voortijdige repatriëring, vertraging van de vluchten... 

Protections biedt je een complete oplossing aan een voordelige premie!

Download hier alle waarborgen en tarieven van onze annulatie - en reisbijstandformules.
Download hier de volledige polisvoorwaarden.

Vraag je reisverzekering aan

Doe online je aangifte

Waarom Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
30 travel shops
30 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be