+32 (0)2 550 01 00

VERZEKERING
Kies de verzekering die bij jouw past

Reis je frequent? Zakelijk of privé;? Ga je geregeld op pad, dan haal je zeker voordeel uit een doorlopende reisverzekering. Voor een voordelige prijs geniet je van deze jaarlijkse reisverzekering, waardoor je het hele jaar kan rekenen op een betrouwbare reisbijstand. Een ongeluk schuilt immers in een klein hoekje en je neemt maar beter geen risico. Hoe meer je reist, hoe groter de kans op een tegenslag in het buitenland.

De kosten in het buitenland swingen al snel de pan uit, zeker in landen waar medische hulp minder vlot toegankelijk is, is deze vaak peperduur. Ziekenhuisfacturen, communicatiekosten of zelfs repatriëringskosten ze lopen hoog op en kunnen voor een financiële kater zorgen. Waarom zou je dat risico lopen?

Reisbijstandsverzekering

Tarrieven

Tijdelijk contract*

 • Annulatie: 4.9% van de reissom (min. pp. €20)
 • Reisbijstandsverzekering Europa: €2 per dag (min. pp. €20)
 • Reisbijstandsverzekering Wereld: €4.5 per dag (min pp. €35)
 • Premier All-In: 7% van de reissom (min. pp. €70)

Jaarcontract**

Annulatie + Assistance = All-In
Single €130 + €190 = €250
Duo €195 + €285 = €375
Family €240 + €330 = €450

*Onderschrijvingsmodaliteiten: Reisbijstand & Premier All-In geldig voor reizen tot 30 dagen. Annulatie, premier All-In & Airticket Guarantee te onderschrijven bij de boeking of bevestiging van de reis. Reisbijstand te onderschrijven ten laatste de dag voor vertrek en voor de volledige reisduur.
**Onderschrijvingsmodaliteiten: Assistance & All-in geldig voor buitenlandse verplaatsingen van maximum 95 opeenvolgende dagen, bijkomende premie van € 40 per persoon en per begonnen maand tot maximum 1 jaar. Annulatie & All-In te onderschrijven bij de boeking of bevestiging van de reis. Assistance te onderschrijven ten laatste de dag voor vertrek. Volgende personen kunnen verzekerd worden: de leden van één gezin, namelijk de verzekerde, zijn/haar echtgenoot/echtgenote in feite of in rechte en hun ouders en kinderen die allen onder hetzelfde dak leven of bij het gezin gedomicilieerd zijn alsook de minderjarige kinderen uit een ontbonden huwelijk die niet onder hetzelfde dak wonen.

Volledig gedekt

Een doorlopende of jaarlijkse reisverzekering dekt de schade bij onvoorziene incidenten in het buitenland, zowel bij een zaken- als privéreis. Dit het hele jaar door, ongeacht het aantal reizen.

De voordelen zijn dan ook helder:

 • Dekking van alle reizen zowel voor privé- als professionele doeleinden
 • Formules op maat (single, duo, family, large)
 • Nabehandelingskosten in België na het ongeval zijn gedekt
 • Geen extra kosten voor bagageverzekering
 • Avontuurlijke- & wintersporten zijn meeverzekerd
 • Een speciale skiwaarborg: dekking van opsporingskosten. Skipas, skilessen en gehuurd materiaal worden terugbetaald
 • Vergoeding voor niet-genoten van vakantiedagen bij een gedwongen snellere terugkomst
 • Forfaitaire tussenkomst bij vluchtvertraging
 • Terugbetaling van eventuele wijzigingskosten bij natuurrampen, epidemieën of een terroristische aanslag

Je merkt het, met onze jaarlijkse reisverzekering hoef je je op reis helemaal geen zorgen meer te maken. Zorgeloos genieten staat centraal en moest er toch een ongelukje gebeuren, dan kan je op onze verzekering rekenen. Ook in het buitenland slaap je op beide oren!