Sydney City Break

Sydney City Break

vanaf 599

City Break - 4 dagen

Om te acclimatiseren kan je hiermee starten; om nog effe ter plaatse te genieten kan je er je selfdrive mee afronden. Ze zijn perfect om de stad in al haar aspecten te leren kennen. Een extra paar dagen pure verwennerij. Geniet optimaal van de prachtige haven, de ontspannen, vlotte levensstijl en de natuurlijke wonderen. Zwaai even hallo terwijl je veerboot voorbij het opera gebouw vaart onderweg naar Manly.

Liever actiever? Kajak onder de Sydney-brug door, leer surfen op Bondi Beach of zwem in de rustige wateren van Coogee. Wandel over de plaveien in de doodlopende straat van The Rocks of schuim de markten van Paddington af en hop even binnen in de winkels, cafés en bars. Bovendien biedt Sydney, naast de wereldberoemde baai en de meer dan 70 schitterende stranden het hele jaar door fantastische eateries, festivals en amusement. Je bent het snel met ons eens: Sydney moet je zelf beleven.

Troeven:
  • Verken Sydney’s oudste wijk The Rocks

  • Zeil langs het beroemde Sydney Opera House

  • Waag je aan een Bridge climb

Woman_in_the_street.jpg

Dag 1

Sydney

Bij aankomst op de luchthaven van Sydney shuttletransfer naar je hotel. De rest van de dag vrij om de stad te verkennen.

Dag 2

Wandelen in The Rocks

Dag 3

Zeilen in Sydney Harbour

Dag 4

Sydney

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.