Kangaroo Island

Kangaroo Island

vanaf 1089

Uitbreiding - 2 dagen

Dit eiland is het thuis van kangoeroes, koala’s, wallaby’s, pinguïns, mierenegels en allerlei vogels. Daarnaast vind je hier een wonderschoon landschap met ruige kliffen, verborgen baaien tussen steilen landtongen, uitgestrekt inheems bushland en glooiende heuvels met akkers.

Troeven:
  • Zie koala’s en kangoeroes van dichtbij

  • Wandel door het Flinders Chase National Park

  • Snorkel tussen de dolfijnen

Admirals_Arch_Flinders_Chase.jpg

Dag 1

Adelaide - Kangaroo Island

Vandaag komt een bus je ophalen aan het hotel. De panoramische route langs wijngaarden en glooiende heuvels brengt je naar Cape Jervis waar je de Ferry naar Penneshaw op Kangaroo Island  neemt (45 min.). Na aankomst, staat een lokale gids je op te wachten die je meeneemt op een introductie tour die volledig in het teken van het rijke wildleven staat. Naast de vele koala’s, wallaby’s, kangoeroes, reptielen en vogels stop je aan het befaamde Seal Bay waar je oog in oog staat met de zeeleeuwen kolonie. Na een ontspannende picknick lunch met lokale wijn, maak je een wandeling op het strand of door het prachtige bushland. 

Dag 2

Kangaroo Island - Adelaide

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.