Reef & Rainforest

Reef & Rainforest

vanaf 725

Uitbreiding - 4 dagen

Stop in de kosmopolitische stad Cairns. Waarom? Breng er een dag door aan het magische Great Barrier Reef, werelderfgoed natuurlijk. Snorkel of duik in het warme tropische water tussen koralen en kleurrijke vissen. Of ga naar het prachtige regenwoud van Daintree en geniet van een cruise op de Daintree River om vogels, krokodillen en andere dieren te spotten. Of nog, neem de veerboot naar Cape Tribulation, een klein paradijs dat alleen toegankelijk is met een 4x4. Woon een optreden bij van Tjapukai, het wereldberoemde Aboriginal dans theater gezelschap.

Neem vervolgens de schilderachtige trein naar Kuranda, een rustig dorp in het regenwoud. Ga vissen op het verlaten strand van Mission Beach, waar het regenwoud lijkt te versmelten met de koraalriffen. Of drink een cocktail in Port Douglas, een levendige kleine badplaats. Relax tijdens een ontspannend uitje in de Palm Cove-spa of ga kamperen, vissen of 4x4-toeren in de wildernis van het schiereiland Cape York. Verken 's werelds grootste netwerk van lavatunnels in het Undara Volcanic National Park en ontdek het kasteel in Spaanse stijl in Paronella Park. Genoeg?

Troeven:
  • Observeer dieren in het regenwoud

  • Ga snorkelen of duiken in het Great Barrier Reef

  • Trakteer jezelf op een onvergetelijke ballonvaart

Dancing_sea_turtles.jpg

Dag 1

Cairns & Rainforest Wildlife

Bij aankomst op de luchthaven van Cairns transfer naar je hotel. Van 14u tot 22u neem je deel aan een Rainforest Wildlife Tour in de prachtige Atherton Tablelands. Drink thee in het vermaarde Lake Barrine Tea House, observeer vogels en vlinders en ga bij schemering op zoek naar het vogelbekdier. Na het diner in een lokaal restaurant volgt een nachtelijk regenwoud avontuur alvorens terug te keren naar het hotel.

Dag 2 & 3

Zeiltocht naar Green Island & The Great Barrier Reef Zeiltocht

Dag 4

Cairns

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.