Rio & Paraty Special

Rio & Paraty Special

vanaf 820

9 dagen, inclusief logies & activiteiten

Tudo Bem!

Deze unieke reis neemt je mee op verkenning naar 2 parels van Brazilië: Rio de Janeiro en Paraty. Je begint je reis in Rio, een prachtige stad met droomstranden, genesteld tussen bergen en de oceaan. Het rijke architecturale verleden leeft er voort in de barokke kerken, prachtige herenhuizen, pleinen, monumenten en fonteinen.

Deze immer boeiende metropool bruist van energie en baadt tegelijk in een ontspannen sfeer naar het evenbeeld van de carioca’s de immer joviale bewoners van de stad en levensgenieters pur sang. Geniet van de samba, de bossa nova en van de stralende zon. 

Op de weg naar Sao Paulo kom je halverwege terecht in het extreem charmante stadje Paraty dat met zijn koloniale parels en prachtige baai met 65 eilanden het hart van menig bezoeker sneller doet gonzen. Mooie kerkjes, ontelbare onbewoonde eilanden, prachtige stranden en weelderige natuur, hier wil je nooit meer weg.

Day11_Rio.jpg

Highlights van deze rondreis

Privéwandeling door Rio

Samen met je persoonlijke en zeer
sympathieke gids, bezoek je een heleboel highlights van deze boeiende stad, je gaat op
in de menigte en beleeft de sfeer van de emblematische wijken van de stad zoals een echte Carioca.

Het carnaval van Rio behind the scenes

Connections neemt je mee achter de schermen van 's werelds grootste show.
Je ziet hoe de praalwagens en kostuums van het beroemde carnaval worden gemaakt
en je kunt zelfs een kostuum van de parade aantrekken.

Het juweel van Paraty

Laat je verleiden door de historische charme van het kleine havenstadje Paraty en de natuurlijke pracht van de Costa Verde met zijn unieke ecosysteem, een combinatie van tropische bergen, dromerige stranden en adembenemende watervallen.

Dag aan dag programma

Mirador 4*
Mirador 4*
Villas de Paraty 3*
Villas de Paraty 3*
Mirador 4* (Standard)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.