Rondreizen
Europa

Waarom zou je een rondreis naar de andere kant van de wereld ondernemen, als er in je achtertuin nog heel wat te ontdekken valt.

Het oude continent waar nog heel wat verborgen parels liggen

Een rondreis Europa kleed je helemaal in zoals je zelf wil. Het Hoge Noorden, de Balkan of misschien eerder richting warmte in Italië of Spanje. Europa is een lappendeken aan landen met een eigen cultuur, keuken en sfeer.

Trek van land tot land en pik de hoogtepunten mee. Zo leer je diversiteit op een boogscheut van onze deur beter te doorgronden en te waarderen. Heerlijk zonnekloppen of in een slede achter de husky’s? In Europa kan het!

Bij Connections hebben we heel wat klassieke rondreizen voor je in petto, maar net zo goed werken we een rondreis op maat voor je uit.

“We trekken zo vaak naar de andere kant van de wereld, maar vergeten soms dat in Europa ook heel wat ontzettend leuke plekjes zijn.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.