Taste of North Portugal

Taste of North Portugal

vanaf 1189

Rondreis - 8 dagen

Ontdek tijdens deze tocht het noorden van Portugal, een regio die minder bekend is dan de Algarve en Lissabon, maar waarvan de troeven je alleen maar kunnen bekoren: wereldberoemde wijnen, de unieke landschappen van de Dourovallei, een wilde Atlantische kust en kleine stadjes en dorpjes met een ongeëvenaarde charme.

Hier is het menu voor dit weekverblijf vol cultuur, kunst en geschiedenis. We hebben voor jou kleine hotels gekozen, allemaal met een eigen stijl en uiteraard goed gelegen!

Troeven:
  • Prijs inclusief vlucht h/t en huurwagen

  • Een rondreis die kunst, gastronomie en natuur combineert

  • Korte afstanden te overbruggen, meer tijd om te genieten

  • Handgekozen kleinschalige hotels

Extra_Porto_People.jpg

Dag aan dag programma

The Editory Artist Baixa Porto Hotel 4*
Casa da Várzea 4*
Delfim Douro 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.