Portugal
Taste of Alentejo

vanaf 889

Rondreis - 8 dagen

Ga op avontuur in Alentejo! Deze regio, die een derde van de oppervlakte van Portugal beslaat, zit vol met goed bewaarde geheimen. Je zal het ECHTE Portugal ontdekken, ver weg van het massatoerisme en midden in de natuur. Een ideale reis om in een rustige omgeving te genieten van alle culinaire en culturele geneugten van deze regio.

Je tour eindigt in schoonheid in het charmante Lissabon waar we een privé bezoek hebben voorzien met een lokale bewoner. De route laat je toe de hoogtepunten van de regio in een ontspannen tempo te bezoeken en de hotels die we hebben geselecteerd bieden je de ideale rust na je dagen van sightseeing. Pak je koffers, deze reis zal je verbazen!

Troeven:
  • Bezoek een weinig bekende regio in Portugal, ver weg van het massatoerisme

  • Een ideale mix van cultuur en natuur

  • Geselecteerde hotels strategisch gelegen op je route

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Lissabon - Marvão

Na de landing in Lissabon neem je de auto en vertrek je naar Marvão. Je rijdt langs de noordelijke oever van de Taag richting het natuurpark Serra de São Mamede. Een stop onderweg bij Castelo de Vide is zeker een aanrader. Deze stad is een van de vele schatten van de Alentejo. De kronkelende straatjes, het kasteel, de vestingwerken en het fort maken het een ideale eerste stop tijdens je Portugese avontuur. Vervolgens ga je verder naar Reguengo.

Trekt ongerepte natuur je aan, dan kan je op de tweede dag eropuit trekken in het natuurpark Serra de São Mamede met heuvels, valleien en vele dier- en plantensoorten. In ieder geval raden wij je aan ook wat tijd door te brengen in het middeleeuwse dorp Marvão. Op de top van de kliffen van Serra do Sapoio staat deze uniek mooie plek trots op een hoogte van 860m. De eenvoudigste manier is simpelweg verdwalen in de smalle straatjes en het landschap observeren als je aankomt bij het kasteel van Marvão, dat over de hele regio uitkijkt!

Dag 3 & 4

Marvão - Evora

Dag 5 & 6

Evora - Sesimbra

Dag 7

Sesimbra - Lissabon

Dag 8

Lissabon - Brussel

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy