Portugal
Taste of Alentejo

vanaf 889

Rondreis - 8 dagen

Ga op avontuur in Alentejo! Deze regio, die een derde van de oppervlakte van Portugal beslaat, zit vol met goed bewaarde geheimen. Je zal het ECHTE Portugal ontdekken, ver weg van het massatoerisme en midden in de natuur. Een ideale reis om in een rustige omgeving te genieten van alle culinaire en culturele geneugten van deze regio.

Je tour eindigt in schoonheid in het charmante Lissabon waar we een privé bezoek hebben voorzien met een lokale bewoner. De route laat je toe de hoogtepunten van de regio in een ontspannen tempo te bezoeken en de hotels die we hebben geselecteerd bieden je de ideale rust na je dagen van sightseeing. Pak je koffers, deze reis zal je verbazen!

Troeven:
  • Bezoek een weinig bekende regio in Portugal, ver weg van het massatoerisme

  • Een ideale mix van cultuur en natuur

  • Geselecteerde hotels strategisch gelegen op je route

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Lissabon - Marvão

Na de landing in Lissabon neem je de auto en vertrek je naar Marvão. Je rijdt langs de noordelijke oever van de Taag richting het natuurpark Serra de São Mamede. Een stop onderweg bij Castelo de Vide is zeker een aanrader. Deze stad is een van de vele schatten van de Alentejo. De kronkelende straatjes, het kasteel, de vestingwerken en het fort maken het een ideale eerste stop tijdens je Portugese avontuur. Vervolgens ga je verder naar Reguengo.

Trekt ongerepte natuur je aan, dan kan je op de tweede dag eropuit trekken in het natuurpark Serra de São Mamede met heuvels, valleien en vele dier- en plantensoorten. In ieder geval raden wij je aan ook wat tijd door te brengen in het middeleeuwse dorp Marvão. Op de top van de kliffen van Serra do Sapoio staat deze uniek mooie plek trots op een hoogte van 860m. De eenvoudigste manier is simpelweg verdwalen in de smalle straatjes en het landschap observeren als je aankomt bij het kasteel van Marvão, dat over de hele regio uitkijkt!

Dag 3 & 4

Marvão - Evora

Dag 5 & 6

Evora - Sesimbra

Dag 7

Sesimbra - Lissabon

Dag 8

Lissabon - Brussel

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy