Nusa Penida

Nusa Penida

vanaf 356

Uitbreiding - 3 dagen

Een fast boat brengt je in 35 minuten van Bali naar Nusa Penida. Op dit eiland ten zuidoosten van Bali is de natuur waanzinnig mooi en de Instagram spots stapelen zich op. Ongelooflijk dat hier nog zo weinig toeristen komen, maar het eiland wint aan populariteit. Snel zijn dus!

Je checkt in in Semabu Hills, gelegen in de rustige heuvels, met een schitterend uitzicht op de hagelwitte stranden die overgaan in een turkooisblauwe zee. Op de dag van aankomst maak je een snorkeltrip per boot langs Crystal Bay, Gamat Bay, Wall Point en Manta Point. Op dag 2 vertrek je ‘s ochtends vroeg voor een trip met chauffeur* door Penida. In de voormiddag bezoek je West Nusa Penida met Kelingking Beach (ook bekend als T-Rex viewpoint), Angel Billabong en Broken Beach, zodat je je selfies kan maken voor de dagjestoeristen opdagen. Na de lunch trek je naar het oostelijk deel van het eiland en bezoek je Cave Temple en zalige stranden.

Troeven:
  • Boottocht h/t vanuit Bali inbegrepen

  • Snorkeltrip 

  • Een daguitstap naar Nusa Penida in privéwagen met chauffeur en lunch

Tourist_Woman.jpg

Dag 1

Bali - Nusa Penida

Een fast boat brengt je in 35 minuten van Bali naar Nusa Penida. Je checkt in in Semabu Hills, gelegen in de rustige heuvels, met een schitterend uitzicht op de hagelwitte stranden en turkooisblauwe zee. Vanuit je ruime suite (90 m²) bewonder het zicht vanop je balkon of terras. Het overloopzwembad is een heerlijke plek om te relaxen in alle luxe . OF je trekt uit op verkenning en daalt via een steil, rotsachtig pad af naar een van de paradijselijke stranden. Keuze zat en je kan er prima snorkelen. Op dag 1 is er immers ook een snorkeltrip per boot langs Crystal Bay, Gamat Bay, Wall Point en Manta Point voorzien!

Dag 2

Nusa Penida

Dag 3

Nusa Penida

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.