Sulawesi

Sulawesi

vanaf 657

Uitbreiding - 4 dagen

Tijdens je rondreis op het eiland Sulawesi overnacht je in Rantepao, midden in de centrale vallei. Van daaruit maak je met je gids en chauffeur uitstappen op eigen tempo door het berglandschap, op zoek naar de unieke Toraja-architectuur, rotsgraven en tau-taupoppen. Je woont begrafenisceremonieën bij en leert het alledaagse leven van dit buitengewone volk kennen.

Troeven:
  • Off the beaten track

  • Unieke cultuur, natuur, levenstijl

  • Persoonlijke gids en chauffeur

Knobbelhoornvogel.jpg

Dag 1

Makassar - Rantepao

Je gids en chauffeur verwelkomen je op de luchthaven. Zij zullen je begeleiden tijdens de reis door Toraja. Vanaf de luchthaven van Makassar wacht je een pittoreske rit langs Buginese dorpen met hun typische huizen. De tocht naar Rantepao duurt 7 à 8 uur met stops onderweg. Op de Punak Lakawan is het uitzicht grandioos.

Dag 2

Rantapao - Lemo -Suaya - Kete Kesu - Rantapao

Dag 3

Rantapao - Batuttumonga - Saddan - Pallawa - Rantapao

Dag 4

Rantapao

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.