Laos

Laos is verreweg een van de minst gekende landen van Indochina. Het heeft niet de culturele troeven van het naburige Vietnam en geen fascinerende structuren zoals het tempelcomplex van Angkor Wat in Cambodja. Maar de natuur is er prachtig en de kleine dorpjes authentiek. Naast Laotianen wonen er 68 verschillende, kleurrijke bergvolkeren en etnische groepen. Luang Prabang prijkt op de UNESCO werelderfgoedlijst en ook Vientiane behoort tot de meest relaxte hoofdsteden in de wereld. Je kan ze nauwelijks vergelijken met een andere. Zowel Luang Prabang als Vientiane liggen aan de oever van de machtige Mekong rivier en dus is hun romantisch gehalte vanzelfsprekend. Wat is er heerlijker dan de zon zien onder te gaan over deze voorbij rollende rivier met een drankje in de hand?

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.