Pakse

Pakse

vanaf 969

Uitbreiding - 4 dagen

Heb je na je rondreis Best of Vietnam & Laos nog tijd over? Reserveer dan aansluitend onze uitbreiding naar Zuid-Laos en maak je ontdekking van deze Aziatische parel compleet. Je vlucht van Vientiane naar Pakse is alvast inbegrepen, dus wat is jouw excuus om deze overweldigende natuur niet te ontdekken?

Je verblijft op Khong eiland middenin de Mekong rivier en ontdekt van hieruit de regio. Op je programma staan heel wat fantastische plekken Zo zie je de indrukwekkende Tad Fane tweeling watervallen, maak je een longtail boottocht doorheen de 4000-islands van de Mekong en vergaap je jezelf aan de Khonephapeng Falls, die wel eens met de Niagara Falls worden vergeleken. Je strekt je beentjes op de fiets op Don Khone en staat stil bij de Franse poging de stroomversnellingen op de Mekong rivier te omzeilen. Een bijzondere uitbreiding die je niet snel zal vergeten.

Troeven:
  • Logeer in het midden van de Mekong rivier

  • Beleef de fantastische natuur met haar bijzondere watervallen

  • Zie een Frans-koloniale poging om de kracht van de Mekong te overwinnen

Rice_field.jpg

Dag aan dag programma

Pon's Arena Hotel 4* (Deluxe)
The River Resort (River Front Villa) 4*
The River Resort (River Front Villa) 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.