Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland bestaat uit een 600-tal eiland met twee hoofdeilanden: The North Island of or Te Ika-a-Māui (Māori) met vulkanen en subtropische bossen en het South Island of Te Waipounamu (Māori) ook bijgenaamd de "Nieuw-Zeelandse Alpen." Schapenteelt vind je er overal, je kan er de aurora australis zien op het Stewart Island in het zuiden en de stranden en rotsformaties aan de kust zijn spectaculair. De Nieuw-Zeelandse natuur is adembenemend mooi en gevarieerd. De inwoners, bijgenaamd "Kiwi's" staan dan ook zeer dicht bij de natuur en zijn grote liefhebbers van het buitenleven. Dankzij zijn dramatische topografie is Nieuw-Zeeland een hotspot voor adrenaline-junkies en extreme sporten. Gastvrij, hartelijk en zeer extrovert!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.